Povezane vesti
Rogozin o susretu Sa Vučićem: ''Pored njega se osećam neobično'' (foto)
Pravda 11.01.2017
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin objavio je na svom fejsbuk profilu dve fotografije sa premijerom Srbije, uz šaljivi natpis: „... Sa mojom visinom od metar i devedeset centimetara osećam se neobično“. Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin… »
Rogozin sa svojim drugom — dvometrašem Vučićem
Večernje novosti 11.01.2017
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin objavio je na svom fejsbuk profilu dve fotografije sa premijerom Srbije, uz šaljivi natpis: „... Sa mojom visinom od metar i devedeset centimetara osećam se neobično“. Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin… »
Rogozin se hvali na Tviteru: Sa mojim drugom, dvometrašem Vučićem
Kurir 11.01.2017
MOSKVA - Potpredsednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Rogozin objavio je posle susreta sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem u Indiji na Tviteru zajedničku fotografiju uz šaljiv komentar da je impresioniran visinom svog prijatelja. "Sa svojim drugom… »
Vesti dana »

(BLOG) Održan protest u Beogradu, studenti poručili - "Indeks je u fazi samoodbrane", završena blokada magistrale u Užicu
N1 Info pre 57 minutajoš 53 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i kratkotrajnom kišom, nevreme u Banatu, Beogradu i jugozapadu
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 37 povezanih

Kejn: Očekije nas izazovna utakmica protiv Srbije u specijalnoj atmosferi
RTS pre 32 minutajoš 32 povezane