Povezane vesti
Rogozin o susretu Sa Vučićem: ''Pored njega se osećam neobično'' (foto)
Pravda 11.01.2017
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin objavio je na svom fejsbuk profilu dve fotografije sa premijerom Srbije, uz šaljivi natpis: „... Sa mojom visinom od metar i devedeset centimetara osećam se neobično“. Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij… »
Rogozin sa svojim drugom — dvometrašem Vučićem
Večernje novosti 11.01.2017
Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin objavio je na svom fejsbuk profilu dve fotografije sa premijerom Srbije, uz šaljivi natpis: „... Sa mojom visinom od metar i devedeset centimetara osećam se neobično“. Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij… »
Rogozin se hvali na Tviteru: Sa mojim drugom, dvometrašem Vučićem
Kurir 11.01.2017
MOSKVA - Potpredsednik Vlade Ruske Federacije Dmitrij Rogozin objavio je posle susreta sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem u Indiji na Tviteru zajedničku fotografiju uz šaljiv komentar da je impresioniran visinom svog prijatelja. "Sa svojim… »
Vesti dana »
Studenti u šetnji od Beograda do Novog Sada – kolona u Staroj Pazovi
RTS pre 25 minutajoš 49 povezanih
Završena saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred FDU, imali podršku ispred VJT (VIDEO)
N1 Info pre 59 minutajoš 32 povezane
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 5 satijoš 51 povezana
Nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera u Vašingtonu
Novi magazin pre 35 minutajoš 61 povezana
U Tužilaštvu u Beogradu završena saslušanja studenata FDU koji su napadnuti prošlog novembra
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih