Povezane vesti

Servisi za onlajn dopisivanje mogli bi biti suočeni sa strožijim pravilima

Press sreda, 11. januar 2017.
Servisi za dopisivanje preko interneta, poput WhatsApp-a, iMessage-a i Gmail-a, mogli bi se suočiti sa strožijim pravilima o načinima na koji smeju da prate aktivnosti svojih korisnika, ukoliko bude usvojen predlog Evropske komisije o zaštiti privatnosti koji je danas predstavljen.
foto: blic.rs Kako se navodi, servisi će morati da garantuju poverljivost razgovora svojih korisnika i traže njihovu dozvolu za praćenje aktivnosti, kako bi im prikazivali prilagodjene reklame. Na primer, email servisima poput... »

Nova pravila četovanja smanjuju dobit kompanija

Alo sreda, 11. januar 2017.
Alo: Nova pravila četovanja smanjuju dobit kompanija
Servisi za dopisivanje preko interneta, mogli bi da se suoče sa strožijim pravilima o načinima na koji smeju da prate aktivnosti svojih korisnika.
Pravila će stupiti na snagu ukoliko bude usvojen predlog Evropske komisije o zaštiti privatnosti koji je danas predstavljen, javlja Rojters. Kako se navodi, servisi će morati da garantuju poverljivost razgovora svojih korisnika i... »

EU će zabraniti da Facebook čita naše podatke?

Mondo sreda, 11. januar 2017.
Zaštita o privatnosti mogla bu ugroziti prihode društvenih mreža, što bi dovelo u pitanje rad nekih od najpopularnijih aplikacija, kakve su GMail, Messenger, WhatsApp, Facebook i mnoge druge.
Servisi za dopisivanje preko interneta, poput WhatsApp aplikacije ili iMessage i GMail, mogli bi se suočiti sa strožijim pravilima o načinima na koji smeju da prate aktivnosti svojih korisnika, ukoliko bude usvojen predlog... »
©2017 Netmark d.o.o.