"Vučić plus Dačić za pobedu"

"Vučić plus Dačić za pobedu"

RTS sreda, 11. januar 2017.
RTS: "Vučić plus Dačić za pobedu"
"Najvažniji su odnosi Vučić – Dačić. Vučić plus Dačić, to je jednako pobedi u prvom krugu", kaže prvi potpredsednik srpske Vlade. Zbog stradanja dvoje srpskih službenika u Tripoliju prošle godine, ambasador u Libiji će snositi političku odgovornost, izjavio Dačić.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je da su za zaokruživanje celog slučaja potrebni izveštaji kojih zasada nema. "Oni su ubijeni u bombardovanju. Oni sigurno nisu izgubili život zbog... »

Dačić: Vučić + Dačić = pobeda u prvom krugu VIDEO

B92 sreda, 11. januar 2017.
B92: Dačić: Vučić + Dačić = pobeda u prvom krugu VIDEO
Beograd -- Odnosi SPS i SNS nikad nisu bili bolji, rekao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji je dodao da bi bio bolji kandidat za predsednika od Nikolića.
On se u intervjuu za B92 osvrnuo i na odnose sa susednim zemljama i rekao da Japan i Peru imaju više razumevanja za srpske interese od Crne Gore i Makedonije. “Ja sam samo naglas rekao ono što sam njima rekao 100 puta. Mi se ne... »

Dačić: Štitim interese Srbije, drugo me ne zanima

Večernje novosti sreda, 11. januar 2017.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas svojim oštrim izjavama brani interese Srbije i da ga drugo ne zanima
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas svojim oštrim izjavama brani interese Srbije i da ga drugo ne zanima. Dačić je za B92 rekao da on ne predstavlja ni EU, ni Rusiju, ni SAD već Srbiju i njene interese i... »

Dačić: Zajednički predsednički kandidat koalicije dobija izbore

Dnevnik sreda, 11. januar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je za vladajuću koaliciju bitno da ima
zajedničkog predsedničkog kandidata, jer smatra da će zajednički kandidat pobediti na izborima za predsednika Srbije. Dačić je istakao i da odnos SPS i SNS nije bio nikad bolji. "Najvažniji su odnosi Vučić-Dačić. Vučić plus Dačić... »

Dačić: Zajednički kandidat koalicije dobija izbore

Politika sreda, 11. januar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je za vladajuću koaliciju bitno da ima zajedničkog predsedničkog kandidata, jer smatra da će zajednički kandidat pobediti na izborima za predsednika Srbije. Dačić je istakao i da odnos SPS i SNS nije bio nikad... »

Dačić: Štitim interese Srbije, drugo me ne zanima

Beta sreda, 11. januar 2017.
Ministar spoljnih poslova Ivica Daćić izjavio je danas svojim oštrim izjavama brani interese Srbije i da ga drugo ne zanima. Dačić je za B92 rekao da on ne predstavlja ni EU, ni Rusiju, ni SAD već Srbiju i njene interese i negirao da njegove reče ruše odnose u regionu. "Pa ne rušim ja svojom... »

Dačić: Sa oštrim izjavama branim interese Srbije, drugo me ne zanima

Kurir sreda, 11. januar 2017.
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Daćić izjavio je danas svojim oštrim izjavama brani interese Srbije i da ga drugo ne zanima.
Dačić je za B92 rekao da on ne predstavlja ni EU, ni Rusiju, ni SAD već Srbiju i njene interese i negirao da njegove reče ruše odnose u regionu. "Pa ne rušim ja svojom retorikom to, nego oni svojim odlukama. A valjda je potrebno... »

Dačić o svojim oštrim izjavama: Nisam šef ekspoziture EU, a ni ruski špijun, zanima me samo Srbija

Blic sreda, 11. januar 2017.
Ministar spoljnih poslova Ivica Daćić izjavio je danas da svojim oštrim izjavama brani interese Srbije i da ga drugo ne zanima.
Dačić je za B92 rekao da on ne predstavlja ni EU, ni Rusiju, ni SAD već Srbiju i njene interese i negirao da njegove reče ruše odnose u regionu. - Pa ne rušim ja svojom retorikom to, nego oni svojim odlukama. A valjda je potrebno... »

Dačić: Štitim interesa Srbije, drugo me ne zanima

Novi magazin sreda, 11. januar 2017.
Ministar spoljnih poslova Ivica Daćić izjavio je danas svojim oštrim izjavama brani interese Srbije i da ga drugo ne zanima.
Dačić je za B92 rekao da on ne predstavlja ni EU, ni Rusiju, ni SAD već Srbiju i njene interese i negirao da njegove reče ruše odnose u regionu. "Pa ne rušim ja svojom retorikom to, nego oni svojim odlukama. A valjda je potrebno... »
©2017 Netmark d.o.o.