Vučić: Bolja saradnja Srbije i Indije u budućnosti

Vučić: Bolja saradnja Srbije i Indije u budućnosti

RTS četvrtak, 12. januar 2017.
RTS: Vučić: Bolja saradnja Srbije i Indije u budućnosti
Na kraju posete Indiji, tokom koje se sastao s indijskim premijerom Narendrom Modijem, predsednik Vlade Srbije je učestvovao na najvećem poslovnom samitu u tom delu Azije i susreo se s vodećim indijskim privrednicima. Među njima i s prvim čovekom najvećeg indijskog proizvođača traktora i automobila. Njegov dolazak u Srbiju se očekuje do kraja godine, kao i dogovor o zajedničkoj proizvodnji.
Simboličnim udarcem u gong, premijer Vučić je otvorio Mumbajsku berzu, desetu u svetu, berzu gde se najbrže trguje akcijama. Premijer Vučić je izjavio da to veoma značajno za Srbiju i da predstavlja još jedan korak u saradnji dve... »

Indijci otvaraju fabriku vozila u našoj zemlji?

Večernje novosti četvrtak, 12. januar 2017.
Premijer vučić razgovarao s predsednikom velike indijske kompanije “Mahindra”. Anand Mahindra: Srbija najbolje locirana i veoma nam je interesantno tržište
PREMIJER Srbije Aleksandar Vučić danas je s predsednikom “Mahindra grupe” Anandom Mahindrom u Indiji razgovarao o potencijalnim investicijama te kompanije u Srbiji. Kao mogući rezultat ovog sastanka može da dođe i do otvaranja... »

Vučić otvorio Mumbajsku berzu i sastao se sa predsednikom "Mahindra grupe"

RTS četvrtak, 12. januar 2017.
RTS: Vučić otvorio Mumbajsku berzu i sastao se sa predsednikom "Mahindra grupe"
Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je Mumbajsku berzu. Poslednjeg dana posete Indiji, Vučić je razgovarao i sa predsednikom "Mahindra grupe" Anandom Mahindrom, koji je ocenio da je Srbija interesantno tržište i "najbolje locirana destinacija u srcu Evrope".
"Biti ovde i otvoriti Berzu Bi-Es-I je velika čast, ne samo za mene već za Srbiju, jer proširujemo bliske veze između dve zemlje – Indije i Srbije. Mislim da ćemo, zahvaljujući našim tradiconalnim vezama iz prošlosti, moći da... »

Vučić otvorio berzu u Mumbaju

Danas četvrtak, 12. januar 2017.
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas u Mumbaju berzu "BSE", istakavši da je to velika čast za Srbiju jer ona na taj način proširuje bliske veze sa Indijom. Vučić je, nakon obilaska ove institucije, ocenio da će dve zemlje, zahvaljujući tradicionalnim vezama iz prošlosti, moći... »

Vučić otvorio poslovni dan na Mumbajskoj berzi (VIDEO)

Beta četvrtak, 12. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas poslovni dan na Mumbajskoj berzi u Indiji. Kako je prenela Radio-televizija Srbije, poslednjeg dana posete Indiji, Vučić će razgovarati sa predstavnicima najvećeg proizvodjača traktora Mahindre i održati predavanje pred najvažnijim privrednicima te... »

Vučić i predsednik Mahindra grupe o investiranju u Srbiji

Novi magazin četvrtak, 12. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić danas je sa predsednikom "Mahindra grupe" Anandom Mahindrom u Indiji razgovarao o potencijalnim investicijama te kompanije u Srbiji, saopštila je Vlada Srbije.
Kako je navedeno, Vučić je predsednika Mahindru obavestio o ekonomskim reformama sprovedenim u Srbiji protekle dve godine, kao i napretku na Doing biznis listi. On je pozvao predsednika Mahindra grupe da poseti Srbiju i razmotri... »

Vučić otvorio Mumbajsku berzu

Al Jazeera četvrtak, 12. januar 2017.
Vučić je ocijenio da će čin otvaranja Mumbajske berze ostati upisan "zlatnim slovima" u historiji naroda Srbije.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas Mumbajsku berzu (BSE) ističući da je to velika čast za Srbiju, kao i da veze između Srbije i Indije, iako dobre, mogu biti unaprijeđene. „Korišćenjem tradicionalnih veza prošlosti... »

Vučić otvorio poslovni dan na berzi u Mumbaju

B92 četvrtak, 12. januar 2017.
B92: Vučić otvorio poslovni dan na berzi u Mumbaju
Mumbaj -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je poslovni dan na berzi u indijskoj prestonici.
"Biti ovde i otvoriti Berzu Bi-Es-I je velika čast, ne samo za mene, već za Srbiju jer proširujemo bliske veze između dve zemllje Indije i Srbije", rekao je on i dodao da misli i na jače ekonomske veze dve zemlje. Prema njegovim... »

Vučić otvorio poslovni dan na Bombajskoj berzi

RTV četvrtak, 12. januar 2017.
RTV: Vučić otvorio poslovni dan na Bombajskoj berzi
MUMBAJ - Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas poslovni dan na Bombajskoj berzi ističući da je to velika čast za Srbiju, jer se time proširuju već bliske, i posebno ekonomske, veze između dve zemlje.
Te veze, iako dobre, mogu biti dalje unapređene, ocenio je premijer. On je, nakon obilaska berze u Mumbaju, istakao da je veoma počastvovan i da, pored lične časti, smatra da je čast za Srbiju što može da otvori rad ove... »

Velika čast: Vučić otvorio Bombajsku berzu

Mondo četvrtak, 12. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas poslovni dan na Bombajskoj berzi ističući da je to velika čast za Srbiju, jer se time proširuju već bliske, i posebno ekonomske, veze između dve zemlje.
Foto: Vlada Srbije Te veze, iako dobre, mogu biti dalje unapređene, ocenio je premijer. On je, nakon obilaska berze u Mumbaju, istakao da je veoma počastvovan i da, pored lične časti, smatra da je čast za Srbiju što može da... »

Vučić otvorio Mumbajsku berzu: "To će biti zlatnim slovima upisano u istoriju Srbije"

Pravda četvrtak, 12. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas Mumbajsku berzu ističući da je to velika čast za Srbiju, kao i da veze između Srbije i Indije, iako dobre, mogu biti dalje unapređene.
On je, nakon obilaska Berze, istakao da je veoma počastvovan i zahvalan, posebno dodajući da, pored lične časti, smatra da je čast za Srbiju što može da otvori rad ove institucije. To, kako je naglasio, pokazuje bliskost dve... »

Premijer Vučić otvorio Bombajsku berzu

Dnevnik četvrtak, 12. januar 2017.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas Bombajsku berzu (Bombay Stock Exchange - BSE) ističući da je to velika čast za Srbiju,
kao i da veze između Srbije i Indije, iako dobre, mogu biti dalje unapređene. On je, nakon obilaska Berze, istakao da je veoma počastvovan i zahvalan, posebno dodajući da, pored lične časti, smatra da je čast za Srbiju što može... »
©2017 Netmark d.o.o.