Povezane vesti

Dodik: U SAD bii lakše ušao pripadnik Al kaide nego ja

Dodik: U SAD bii lakše ušao pripadnik Al kaide nego ja

BK TV 13.01.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji još nije dobio ni redovnu vizu za odlazak u SAD na inauguraciju predsednika Donalda Trampa kaže da je verovatno pripadniku Al kaide lakše ući u Ameriku, nego njemu. Prethodno Ambasada SAD u Sarajevu… »
Dodik: U SAD bi lakše ušao pripadnik Al Kaide nego ja!

Dodik: U SAD bi lakše ušao pripadnik Al Kaide nego ja!

Kurir 13.01.2017
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji još nije dobio ni redovnu vizu za odlazak u SAD na inauguraciju predsednika Donalda Trampa, kaže da je verovatno pripadniku Al Kaide lakše ući u Ameriku, nego njemu. Prethodno Ambasada SAD u… »
Dodik: U Ameriku bi lakše ušao pripadnik Al Kaide nego ja

Dodik: U Ameriku bi lakše ušao pripadnik Al Kaide nego ja

Vesti online 13.01.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji još nije dobio ni redovnu vizu za odlazak u SAD na inauguraciju predsednika Donalda Trampa kaže da je verovatno pripadniku Al Kaide lakše da uđe u Ameriku, nego njemu. Prethodno Ambasada SAD u Sarajevu… »
Dodik: U SAD bi lakše ušao pripadnik Al Kaide nego ja

Dodik: U SAD bi lakše ušao pripadnik Al Kaide nego ja

RTS 13.01.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji još nije dobio ni redovnu vizu za odlazak u SAD na inauguraciju predsednika Donalda Trampa kaže da je verovatno pripadniku Al Kaide lakše ući u Ameriku, nego njemu. Ambasada SAD u Sarajevu prethodno je… »
Dodik: Lakše je pripadniku Al-Kaide ući u SAD, nego meni

Dodik: Lakše je pripadniku Al-Kaide ući u SAD, nego meni

Al Jazeera 13.01.2017
Milorad Dodik još nije dobio ni redovnu vizu, a prethodno mu je Ambasada SAD odbila i zahtjev za diplomatsku vizu. Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik, koji nije dobio redovnu vizu za odlazak u SAD, izjavio je kako je "vjerovatno… »
Dodik: U SAD bi lakše ušao pripadnik Al kaide nego ja

Dodik: U SAD bi lakše ušao pripadnik Al kaide nego ja

RTV 13.01.2017
BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji još nije dobio ni redovnu vizu za odlazak u SAD na inauguraciju predsednika Donalda Trampa kaže da je verovatno pripadniku Al kaide lakše ući u Ameriku, nego njemu. Prethodno Ambasada SAD u… »
Dodik o neodlasku na trampovu inauguraciju: Terorista Al Kaide lakše dobije vizu za Ameriku!

Dodik o neodlasku na trampovu inauguraciju: Terorista Al Kaide lakše dobije vizu za Ameriku!

Pravda 13.01.2017
Milorad Dodik, predsednik RS, obavestio je juče organizatore svečanosti povodom inauguracije novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, da je morao da otkaže najavljeni dolazak u Vašington, jer nije dobio vizu za ulazak u Ameriku. - Predsednik RS… »
Dodik žali što je podneo zahtev za vizu: „Verovatno je pripadniku Al Kaide lakše ući u Ameriku nego meni“

Dodik žali što je podneo zahtev za vizu: „Verovatno je pripadniku Al Kaide lakše ući u Ameriku nego meni“

Blic 12.01.2017
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, rekao je da još nije dobio vizu za odlazak u SAD i da ga niko ništa nije obavestio, te da ne zna da li je ili nije odbijen njegov zahtev za dobijanje vize. - Uglavnom, suviše je kratko vreme da bih sada… »

Vesti dana »