Povezane vesti
Hrvati držali devojku iz Tuzle kao robinju
Vesti online 15.01.2017
Amir H. (44) i njegova godinu mlađa supruga, inače trgovci metalom, jedva punoletnu devojku doveli su iz BiH, a obmanili su je da će im biti sluškinja. Uz mnoštvo pretnji naterali su je da im bude besplatna radna snaga. Osim toga, na njeno ime… »
Bračni par iz Zagreba Tuzlanku držao kao robinju: "Krili su me i u poljskom wc-u, radila sam sve što su od mene tražili"
Blic 15.01.2017
Amir H. (44) i njegova žena Ismeta H. (41), trgovci metalom u Zagrebu, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovine ljudima, za što im preti od jedne do 10 godina zatvora. Sudija Županijskog suda u Zagrebu odredio im je… »
Užas: Uhapšen bračni par zbog sumnje da je devojku držao kao robinju
BK TV 15.01.2017
Sudbina koja je potresla javnost! Amir H. (44) i njegova žena Ismeta H. (41), trgovci metalom u Zagrebu, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovine ljudima, za što im preti od jedne do 10 godina zatvora. Sudija Županijskog suda u… »
Tinejdžerku iz Bosne držali kao robinju u Zagrebu: Veran momak je spasao iz kandži trgovaca ljudima!
Kurir 15.01.2017
Tuzlansku tinejdžerku H.O., koja je ovih dana postala punoletna, u Zagrebu su u ropstvu držali Amir H. (44) i njegova godinu mlađa supruga Ismeta H., koji imaju šestoro dece. Zločinački bračni par koji je pretvorio je život u pakao tuzolanskoj… »
Hrvati devojku iz Tuzle držali kao robinju: Terali je da radi svakakve poslove i pretili da će joj ubiti dečka
Telegraf 15.01.2017
Amir H. (44) i njegova godinu mlađa supruga, inače trgovci metalom, jedva punoletnu devojku doveli su iz BiH, a obmanili su je da će im biti sluškinja. U Hrvatskoj je uhapšen bračni par zbog sumnje da su tinejdžerku iz Tuzle držali kao robinju… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 13 minutajoš 80 povezanih
"U nesreći su povređeni radnici koji su krenuli na posao": Oglasio se EPS zbog nesreće kod Umke: Poginuli Uroš (29) radio kod njih
Blic pre 13 minutajoš 82 povezane
Matica srpska osudila svaki vid nasilja, većina zaposlenih podržala studentske zahteve
Beta pre 1 satjoš 22 povezane