Povezane vesti
Pokretna stena: Nemački fudbaler: Vidić je sa 90 kilograma leteo po terenu i uništavao me!
Sportal blic 18.01.2017
Fudbalski reprezentativac Nemačke Mario Gomez rekao je da nikada neće zaboraviti duele sa našim Nemanjom Vidićem, koji ga je, kako kaže, dovodio do ludila dok je predvodio odbranu Mančester junajteda. Foto: Instagram / Promo Mario Gomez "Uvek sam… »
Bivši špic Nemačke i bajerna: Nikad neću zaboraviti Vidića, uništavao me je svih 90 minuta (video) (foto)
Hot sport 18.01.2017
U intervjuu za 'The players tribune', Mario Gomez se dotakao našeg Nemanje Vidića. Srpski defanzivac je jedan od najboljih ikada u modernom fudbalu, mnogi veliki napadači su pričali kako je teško igrati protiv njega, a poslednji u nizu je špic… »
Mario Gomez: Nemanja Vidić je uništavao napadače!
Mondo 18.01.2017
"Nikada ga neću zaboraviti", kaže reprezentativac Nemačke, Mario Gomez, koji je izuzetno pohvalno govorio o nekadašnjem kapitenu Crvene zvezde, Mančester junajteda i Srbije. Foto: Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein Trofejni nemački napadač… »
Vesti dana »

„Vučiću, odlazi“, „Idi, leči se“: Napeto u Leskovcu tokom posete predsednika, Žandarmerija ne dozvoljava okupljenima ka priđu pozorištu VIDEO
Nova pre 28 minutajoš 20 povezanih

Niški studenti u blokadi: Institucije da obrazlože razloge hapšenja trojice studenata
Insajder pre 1 satjoš 14 povezanih

Poginula cela porodica u ruskom napadu: Strašne scene sa lica mesta, povređena i beba (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih

Bogdanović postigao 16 poena u pobedi Los Anđeles Klipersa (video)
Politika pre 3 satajoš 12 povezanih