Повезане вести
Туга до неба у Нишу: Николу (18) убила струја док се туширао
Телеграф 19.01.2017
Тек након што је пре око месец дана постао пунолетан грађанин, Никола је јуче трагично настрадао од струје док се туширао. Младић из Ниша Никола Ђорђевић (18) је у уторак у вечерњим часовима погинуо када га је ударила струја док… »
Кобно туширање са укљученом грејалицом Сахрањен матурант: Син ми је умирао, а ја нисам могла да му помогнем...
Вечерње новости 19.01.2017
Мајка Николе Ђорђевића (19), из села код Нишке Бање, који је страдао док се туширао: Само сам чула јаук, али са колицима нисам могла да уђем у купатило. Остао је сироче, а ми смо га усвојили са две године. ОТИШАО је да се… »
Матуранта убила струја док се туширао!
ОК радио 19.01.2017
НИШ - Никола Ђ. (18) из Прве Кутине код Нишке Бање, настрадао је у уторак увече од струјног удара док се туширао, сазнаје “Блиц”. Младић је пре нешто више од месец дана прославио пунолетство а у Електротехничкој школи школи… »
Вести дана »

Временска прогноза Србије: Претежно сунчано на северу, вечерас пљускови и грмљавина, до краја августа топлински талас
Наслови.аи пре 49 минутајош 26 повезаних

Украјина погодила нуклеарку у Курску Објављен снимак, одјекнула јака експлозија (видео)
Ало пре 54 минутајош 20 повезаних

Задржавања на граничним прелазима Србије: Батровци најоптерећенији са чекањем до шест сати
Наслови.аи пре 19 минутајош 18 повезаних

Зеленски обећава да 'неће изгубити' рат с Русијом током говора поводом Дана независности
Слободна Европа пре 3 сатајош 13 повезаних