Povezane vesti
Fiskalni savet: Vujović pogrešno tumači naše stavove i analize
RTV 19.01.2017
BEOGRAD - Fiskalni savet Srbije danas je ocenio da ministar finansija Dušan Vujović pogrešno tumači stavove i analize tog nezavisnog tela i da neosnovano zaključuje da su ocene Saveta paušalne. "Stvarne ocene Fiskalnog saveta znatno se razlikuju od… »
Fiskalni Savet: Ministar Vujović pogrešno tumači naše stavove i analize
Nova ekonomija 19.01.2017
Fiskalni savet odgovara ministru finansija Dušanu Vujoviću na konstataciju da su procene o rastu BDP paušalne. "Ja ostajem pri našoj proceni od tri odsto. Mislim da su procene Saveta paušalne, da nisu potkrepljene empirijskim podacima, ni dobrim… »
Vesti dana »
BLOG Veličanstven skup na Slaviji, grupa studenata došla ispred Skupštine, Nišlije šetnjom završile protest
N1 Info pre 14 minutajoš 54 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 2 satajoš 8 povezanih
Spektakularna goleada na Marakani i trijumf Zvezde za kraj sjajne godine (foto, video)
Sportski žurnal pre 56 minutajoš 20 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 11 satijoš 2 povezane
Ponovo se oglasio RHMZ! U ovim delovima Srbije pašće najviše snega: Popaljeni meteoalarmi u celoj zemlji, negde zbog 2 pojave (mapa)
Blic pre 39 minutajoš 20 povezanih