Povezane vesti

Vučić: Da li je na albanski dron u Beogradu trebalo poslati tenkove

Vučić: Da li je na albanski dron u Beogradu trebalo poslati tenkove

Politika 19.01.2017
Premijer razgovarao sa Angelom Merkel i Jensom Stoltenbergom i najavio da su predstavnici Srbije spremni za novi sastanak sa Albancima naredne nedelje. „Ona se bori za opstanak Evrope, potreban nam je pristup tako snažnog lidera u koga svi imaju… »
Vučić razgovarao sa Merkelovom o regionalnoj stabilnosti, sledeće nedelje putuje u Brisel

Vučić razgovarao sa Merkelovom o regionalnoj stabilnosti, sledeće nedelje putuje u Brisel

RTS 19.01.2017
Premijer Aleksandar Vučić kaže da je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel razgovarao o regionalnim pitanjima, migrantskoj krizi i o odnosima Beograda i Prištine. Već naredne nedelje mi i albanska strana idemo u Brisel da razgovaramo, napominje… »
Vučić razgovarao sa Merkelovom i stoltenbergom Nije problem Briselski sporazum, već njegovo sprovođenje

Vučić razgovarao sa Merkelovom i stoltenbergom Nije problem Briselski sporazum, već njegovo sprovođenje

Večernje novosti 19.01.2017
Premijer Aleksandar Vučić je novinarima u Davosu rekao da je nemačkoj kancelarki Angeli Merekl i generalnom sekretaru NATO-a Jensu Stoltenbergu izložio poslednje događaje na Kosovu iz ugla Srbije. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom… »
Davos: Vučić razgovarao sa Merkelovom i Stoltenbergom regionalnoj stabilnosti

Davos: Vučić razgovarao sa Merkelovom i Stoltenbergom regionalnoj stabilnosti

Gde investirati 19.01.2017
Premijer Aleksandar Vučić najavio je danas, posle telefonskog razgovora sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, da će sledeće sedmice biti održan sastanak sa albanskom stranom uz posredstvo Brisela. Istovremeno, Vučić je u Davosu imao i sastanak… »
Vučić se uzda u Merkelovu

Vučić se uzda u Merkelovu

Danas 19.01.2017
Mislim da ćemo veoma brzo, već početkom sledeće nedelje i mi i albanska strana ići u Brisel, izjavio je danas u Davosu premijer Srbije Aleksandar Vučić posle sastanka sa generalnom sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom i telefonskog razgovora sa… »

Vesti dana »