Povezane vesti
Vulin: Pre bih ugasio ps nego pogazio reč datu Vučiću
Pravda 21.01.2017
Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin je izjavio da je taj pokret saborac SNS-a i da bi ga pre ugasio nego što bi dozvolio da pogaze reč datu Aleksandru Vučiću i Srbiji. Vulin je odgovarajući na pitanja novinara u Krnjači istakao da su dali reč da… »
Vulin: Pre bih ugasio PS nego pogazio reč datu Vučiću
RTS 21.01.2017
Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin je izjavio da je taj pokret saborac SNS-a i da bi ga pre ugasio nego što bi dozvolio da pogaze reč datu Aleksandru Vučiću i Srbiji. Vulin je odgovarajući na pitanja novinara u Krnjači istakao da su dali reč da… »
Vulin: Dao sam reč Vučiću, nismo trgovci - mi smo saborci
N1 Info 21.01.2017
Pre bih ugasio Pokret socijalista nego pogazio reč koju sam dao Aleksandru Vučiću, rekao je lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin koji je danas posetio Prihvatni centar za migrante u Krnjači. Vulin je rekao novinarima da je Vučić još 2012. pokazao… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ: Grad i jak olujni vetar pogodiće ove delove Srbije
Pravda pre 1 satjoš 24 povezane

Putin spreman da se odrekne dela teritorije?! Upravo stigle ključne vesti! Evo šta je predsednik Rusije ponudio Ukrajini za konačni kraj krvavog sukoba!
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

Netanjahu odobrio planove za kontrolu Gaze i poraz Hamasa uz pregovore o oslobađanju talaca
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 35 povezanih

Srpska lista o nasilju kurtijevih političara: Ispunjeni su svi zakonski uslovi za kandidate na izborima
Dnevnik pre 1 satjoš 21 povezana

Mali: Marže u najvećim trgovinskim lancima biće ograničene na 20 odsto
Sputnik pre 4 satijoš 24 povezane