Povezane vesti

Migranti među bakarnim granulama i štapićima za uši

RTS 26.01.2017
Carinici su u prethodnih nekoliko dana zajedno sa policijom sprečili 17 migranata u pokušaju da ilegalno pređu granicu na prelazu Batrovci. Pet državljana Sirije bilo je sakriveno u kamionu beogradskih registarskih oznaka na izlazu iz Srbije, a kamion… »

Našli migrante među štapićima za uši

Mondo 26.01.2017
Nekoliko Sirijaca i Avganistanaca pokušalo je da pređe granicu krijući se u tovarima bakarnih granula i u kutijama štapića za uši. Otkriveni su na prelazu Batrovci. Foto: Tanjug, Tanja Valič Carinici su u prethodnih nekoliko dana zajedno s… »

Migranti u tovarima bakarnih granula, štapića za uši...

B92 26.01.2017
Beograd -- Carinici su u prethodnih nekoliko dana zajedno s policijom sprečili 17 migranata u pokušaju da ilegalno pređu granicu na prelazu Batrovci. Pet državaljana Sirije bilo je sakriveno u kamionu beogradskih registarskih oznaka na izlazu iz… »

Migranti u tovarima bakarnih granula, šštapića za ušši...

Blic 26.01.2017
Carinici su u prethodnih nekoliko dana zajedno s policijom sprečili 17 migranata u pokušaju da ilegalno pređu granicu na prelazu Batrovci. Pet državaljana Sirije bilo je sakriveno u kamionu beogradskih registarskih oznaka na izlazu iz Srbije, a kamion… »

Ilegalci uhvaćeni na Batrovcima: Migranti se krili među repinim rezancima i štapićima za uši

Kurir 26.01.2017
BEOGRADA - Carinici Srbije su na graničnom prelazu Batrovci, s Hrvatskom, sprečili su u proteklih nekoliko dana pokušaj ukupno 17 migranata da skriveni u kamionima ilegalno predju državnu granicu. Ilegalni migranti su nadjeni 21, 24. i 25. januara u… »

Na Batrovcima otkriveno 17 migranata

RTV 26.01.2017
BATROVCI - Carinici Srbije su na graničnom prelazu Batrovci, s Hrvatskom, sprečili su u proteklih nekoliko dana pokušaj ukupno 17 migranata da skriveni u kamionima ilegalno pređu državnu granicu, saopšteno je danas u Beogradu. Ilegalni migranti su… »

Carinici Srbije na granici s Hrvatskom otkrili 17 migranata

Večernje novosti 26.01.2017
Carinici Srbije su na graničnom prelazu Batrovci, s Hrvatskom, sprečili su u proteklih nekoliko dana pokušaj ukupno 17 migranata da skriveni u kamionima ilegalno pređu državnu granicu. Carinici Srbije su na graničnom prelazu Batrovci, s Hrvatskom… »

Vesti dana »