Povezane vesti
Roditelji doživeli šok: Instruktor skijanja im izgubio ćerku (6)! Pronađena sama na stazi!
Kurir 01.02.2017
Na pitanje majke gde joj je ćerka, saradnik agencije rekao: „Ja sam kriv“ i pobegao iz hotela. Devojčicu pronašli posle potere. Zimovanje jedne porodice iz Beograda u bugarskom ski-centru Bansko pretvorilo se u pravu noćnu moru jer im je, kako tvrde… »
Panika bračnog para iz Beograda: Instruktor skijanja im zaboravio dete (6) na ski stazi
Srbija danas 01.02.2017
Staza je od mesta boravka udaljena 15 kilometara. Šestogodišnja devojčica iz Beograda ostala je sama na ski-stazi sat vremena nakon što ju je instruktor skijanja u Banskom zaboravio, kaže M. S., majka devojčice. - U devet ujutro poslala sam ćerku sa… »
Vesti dana »

Uživo MUP o incidentima na protestima u Beogradu i Novom Sadu Dačić: Ovo je napad ne na policiju već na državu
Blic pre 55 minutajoš 134 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 27 povezanih

Šta otkriva govor tela? Susret Trampa i Putina ostavio jak utisak, detalj u ponašanju ruskog lidera zapao za oko medija
Euronews pre 5 minutajoš 43 povezane

Putin i Tramp ušli u "zver" od 245.000 dolara: Luksuzni auto otporan na metke i bombe ih prevozi na sastanak (Video)
Mondo pre 30 minutajoš 39 povezanih