Povezane vesti
Lukas progovorio o mračnoj prošlosti: Imao sam 57 kilograma, jeo sam jednom u četiri dana
Blic 01.02.2017
Aca Lukas je u emisji kod Ognjena Amidžića progovorio o počecima svoje karijere, ali i problemima sa kojima se borio. - Sad ću vam reći neke činjenice koje će vas iznenaditi. Kad sam snimio pesmu "Pesma od bola" imao sam samo 57 kilograma. Zna se zbog… »
Lukas otkrio mračne tajne svoje prošlosti: Imao sam 57 kilograma, jeo sam jednom u 4 dana!
Kurir 01.02.2017
Aca Lukas gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića, a voditelj je kao i svaki put spremio neke urnebesne trenutke. Ovaj put na meti je bio baš Aca i njegove promene od početka karijere do danas. "Jaoj ne, mogu li da se okrenem da ne gledam? Ljudi… »
Vesti dana »

Evo koliko košta dukserica Sergeja Lavrova: Zbog autfita šefa ruske diplomatije gorele mreže: Rusi doslovno troluju Amere i Trampa (video)
Alo pre 1 satjoš 28 povezanih

Dosije Putin 72: godine života, 25 godine na vlasti: Od kgb špijuna do nezasitog autokrate koji je na ivici da ceo svet uvede u još krvaviji rat
Blic pre 8 satijoš 11 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 6 satijoš 9 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 6 satijoš 6 povezanih

Na današnji dan: Umrli Duško Radović, Elvis i Bela Lugoši, rođena Madona
Radio 021 pre 14 minutajoš 3 povezane