Povezane vesti
Lukas progovorio o mračnoj prošlosti: Imao sam 57 kilograma, jeo sam jednom u četiri dana
Blic 01.02.2017
Aca Lukas je u emisji kod Ognjena Amidžića progovorio o počecima svoje karijere, ali i problemima sa kojima se borio. - Sad ću vam reći neke činjenice koje će vas iznenaditi. Kad sam snimio pesmu "Pesma od bola" imao sam samo 57 kilograma. Zna se zbog… »
Lukas otkrio mračne tajne svoje prošlosti: Imao sam 57 kilograma, jeo sam jednom u 4 dana!
Kurir 01.02.2017
Aca Lukas gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića, a voditelj je kao i svaki put spremio neke urnebesne trenutke. Ovaj put na meti je bio baš Aca i njegove promene od početka karijere do danas. "Jaoj ne, mogu li da se okrenem da ne gledam? Ljudi… »
Vesti dana »

Protest u Sremskoj Mitrovici, bio prisutan i deo opozicionih političara
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih

Zadržavanja na graničnim prelazima Srbije: Batrovci i dalje najopterećeniji sa višesatnim čekanjima
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 26 povezanih

Pet osoba uhapšeno nakon što je mladić izboden u masovnoj tuči u noćnom klubu
Rešetka pre 27 minutajoš 18 povezanih

(Video) Prevozio migrante, vozio bez vozačke, probio naplatnu rampu, pa nakon potere dobio batine Oglasio se i MUP: Suspendovana trojica policajaca
Dnevnik pre 6 minutajoš 9 povezanih

Pitali smo CHATGPT kakve je to mere Vučić danas saopštio: Veštačka inteligencija je objasnila zašto to radi
Nova pre 4 satijoš 17 povezanih