Povezane vesti
Horgoš, 13 kilograma droge sakriveno u "mercedesu"
RTS 01.02.2017
Carinici su na graničnom prelazu Horgoš u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja oko 13 kilograma opojne droge za koju se sumnja da je marihuana. Uhapšeni su L. R. (1987) i K. V. (1984) iz Albanije. Droga je otkrivena prilikom pregleda… »
Carina: U dve akcije zaplenjeno 22 kilograma marihuane
Blic 01.02.2017
Carinici su danas na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, u dva odvojena slučaja zaplenili više od 22 kilograma marihuane. Oko 8,5 kilograma marihuane otkriveno je na izlazu iz zemlje, kada je analizom rizika za detaljnu kontrolu… »
A u "mečki" na Horgošu... Foto
Mondo 01.02.2017
Dve osobe uhapšene su na graničnom prelazu Horgoš zbog sumnje da su pokušale da iznesu iz zemlje više od 13 kilograma droge. Foto: MUP Srbije Policija Srbije uhapsila je državljane Albanije L. R. (30) i K. V. (33) na graničnom prelazu Horgoš, sa… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana