Povezane vesti

Ilić:‭ ‬Svi u jednu kolonu i promena će biti

Ilić:‭ ‬Svi u jednu kolonu i promena će biti

Glas Zapadne Srbije 04.02.2017
Čačak - Na 27. sednici Glavnog odbora Nove Srbije, predsednik stranke Velimir Ilić nije precizirao kojeg kandidata će podržati na predstojećim pedsedničkim izborima. “Još uvek nismo odlučili kome ćemo dati podršku, ali je sigurno da to neće… »
Ilić: Novu Srbiju nisu napustili birači

Ilić: Novu Srbiju nisu napustili birači

Politika 04.02.2017
ČAČAK – Lider Nove Srbije Velimir Ilić ocenio je danas da iako su neki otišli iz stranke, Novu Srbiju sigurno nisu napustili birači. „Potencijal Nove Srbije ostao je identičan. Ona je jedinstvena i složna. Otislo je nekoliko ljudi koji nisu ni… »
Velimir Ilić: Politika SNS je pogubna za Srbiju

Velimir Ilić: Politika SNS je pogubna za Srbiju

Beta 04.02.2017
Predsednik Nove Srbije (NS) Velimir Ilić rekao je danas u Čačku da ne podržava Vladu Srbije koju vodi premijer Aleksandar Vučić "jer nije u skladu s demokratijom". "Politika Srpske napredne stranke (SNS) i Aleksandara Vučića je pogubna za Srbiju… »
Nova Srbija još nije odlučila koga će podržati

Nova Srbija još nije odlučila koga će podržati

Dnevnik 04.02.2017
Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić nije precizirao na sednici Glavnog odbora te stranke kog kandidata će podržati na predstojećim pedsedničkim izborima, ali. je rekao da to neće biti premijer Aleksandar Vučić niti bilo ko iz SNS. “Još uvek… »
Ilić: U stranku su nam došli bolji i kvalitetniji ljudi

Ilić: U stranku su nam došli bolji i kvalitetniji ljudi

Glas Zapadne Srbije 04.02.2017
Čačak - Neki su otišli iz stranke ali mnogi su i došli. Ako nas je neko napustio to sigurno nisu bili birači, izjavio je danas na konferenciji za novinare lider Nove Srbije Velimir Ilić. ”Potencijal Nove Srbije ostao je identičan. Ona je… »
Ilić: Vučić već pet godina priča bajke, razbija stranke, progoni neistomišljenike

Ilić: Vučić već pet godina priča bajke, razbija stranke, progoni neistomišljenike

Nova ekonomija 04.02.2017
Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić rekao je da ta stranka još nije odlučila koga će podržati na predstojećim predsedničkim izborima, ali da to "sigurno neće biti Aleksandar Vučić". On je rekao da u Vladi postoji nesloga i da su ministri… »
Ilić: U Vladi neverovatna nesloga, svi ministri posvađani

Ilić: U Vladi neverovatna nesloga, svi ministri posvađani

N1 Info 04.02.2017
Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić rekao je da ta stranka još nije odlučila koga će podržati na predstojećim predsedničkim izborima, ali da to "sigurno neće biti Aleksandar Vučić". On je rekao da u Vladi postoji nesloga i da su ministri… »
Ilić: Ne znam koga ćemo podržati ali znam da nećemo Vučića

Ilić: Ne znam koga ćemo podržati ali znam da nećemo Vučića

Beta 04.02.2017
Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić izjavio je danas u Čačku da ta stranka još nije odlučila kojeg će kandidata podržati na predstojećim predsedničkim izborima, ali da to "sigurno neće biti Aleksandar Vučić".  "Vučić je pet godina na vlasti… »

Vesti dana »