Povezane vesti

Nokautirani teniski sudija: Izgledao sam kao Roki Balboa

Nokautirani teniski sudija: Izgledao sam kao Roki Balboa

Vesti online 07.02.2017
Proteklog vikenda dogodio se veliki skandal na meču Dejvis kup reprezentacija Kanade i Velike Britanije. Iznerviran zbog gubitka poena, Denis Šapovalov je pogodio sudiju Arnoa Gabasa i napravio mu veliku masnicu ispod oka. Nesrećnom Gabasu je dva sata… »
Arbitar čije je pogođeno oko poslalo Britance u četvrtfinale Dejvis kupa: Osećao sam se kao Roki Balboa

Arbitar čije je pogođeno oko poslalo Britance u četvrtfinale Dejvis kupa: Osećao sam se kao Roki Balboa

Sportal blic 07.02.2017
Arnoa Gabo, sudija koji je sa meča između Denisa Šapovalova (Kanada) i Kajla Edmunda (Velika Britanija) imao tu nesreću da ga kanadski tinejdžer pogodi lopticom pravo u oko, otkrio je kako se osećao kada je izašao sa terena. Foto: Tanjug/AP Arno… »
Njima se nije omaklo: Šapovalov kažnjen sa 7.000 dolara zbog pogotka u sudijino lice

Njima se nije omaklo: Šapovalov kažnjen sa 7.000 dolara zbog pogotka u sudijino lice

Sportal blic 07.02.2017
Kanadski teniser Denis Šapovalov kažnjen je sa 7.000 dolara zbog toga što je na meču Dejvis kupa protiv Velike Britanije nenamerno pogodio lopticom glavnog sudiju Arnoa Gabasa. Foto: youtube Denis Šapovalov Teniska reprezentacija Velike Britanije… »
Video Sudija kojeg je Kanađanin pogodio lopticom u glavu: Izgledao sam kao Roki

Video Sudija kojeg je Kanađanin pogodio lopticom u glavu: Izgledao sam kao Roki

Večernje novosti 07.02.2017
Video sam da je Šapovalov bio ljut, ali nisam mislio da će me pogoditi. Bio sam u bolnici dva sata i srećan sam što se nije lošije završilo - kaže Gabas. Bes zbog izgubljenog poena i velika neopreznost Denisa Šapovalova srećom nije završena sa… »

Vesti dana »