Povezane vesti
Plenković: Urođena anemija ne utiče na obavljanje premijerske funkcije
Slobodna Evropa 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsjednika Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Od čega boluje hrvatski premijer?
Vesti online 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsednika Vlade. - Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Plenković se pere: Anemija me sprečila da idem u vojsku, ne sprečava me da budem premijer
Kurir 07.02.2017
ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković brani se od prozivki u javnosti da nije služio vojni rok zbog urođene anemije izjavom da mu ta bolest ne utiče na sposobnost da bude predsednik Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji… »
Andrej Plenković zbog ove bolesti nije mogao u vojsku!
BK TV 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsednika Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Plenković: Urođena anemija ne utiče na obavljanje premijerske funkcije
RTS 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsednika Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Vesti dana »
Arhiv javnih skupova: Protest na Slaviji najveći ikad održan u Srbiji, koliko ljudi je bilo na skupu u Nišu?
Danas pre 8 satijoš 23 povezane
Studenti i srednjoškolci i danas u akciji "Zastani, Srbijo" - protesti i blokade u više gradova
RTS pre 13 minutajoš 39 povezanih
EKSKLUZIVNO Tekst povodom pada nadstrešnice koji Inženjerska komora nije objavila u svom glasilu: Za sve je kriv zakon gravitacije…
Forbes pre 5 sati
RHMZ upozorava na jake snežne padavine, crveni meteo-alarm za zapadnu Srbiju
RTS pre 5 satijoš 34 povezane
Sneg pada u Beogradu i Novom Sadu, upozorenje na jake snežne padavine u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji
RTS pre 49 minutajoš 28 povezanih