Povezane vesti
Plenković: Urođena anemija ne utiče na obavljanje premijerske funkcije
Slobodna Evropa 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsjednika Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Od čega boluje hrvatski premijer?
Vesti online 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsednika Vlade. - Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Plenković se pere: Anemija me sprečila da idem u vojsku, ne sprečava me da budem premijer
Kurir 07.02.2017
ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković brani se od prozivki u javnosti da nije služio vojni rok zbog urođene anemije izjavom da mu ta bolest ne utiče na sposobnost da bude predsednik Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji… »
Andrej Plenković zbog ove bolesti nije mogao u vojsku!
BK TV 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsednika Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Plenković: Urođena anemija ne utiče na obavljanje premijerske funkcije
RTS 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsednika Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Vesti dana »

VIDEO: Naprednjaci u Rumi uoči 16 minuta tišine izveli trubače i opoziciji pokazivali srednji prst
N1 Info pre 51 minutajoš 57 povezanih

BLOG: Odavanje pošte 16. žrtvi pada nadstrešnice, najavljena inspekcija fakultetima BU
N1 Info pre 17 minutajoš 70 povezanih

Nova ekonomija: Zvučni top em nezakonit, em višestruko preplaćen
Vreme pre 57 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo u Skoplju: Naložena istraga protiv 27 osoba i tri pravna lica odgovorna za požar
RTV pre 2 satajoš 18 povezanih