Povezane vesti

Plenković: Urođena anemija ne utiče na obavljanje premijerske funkcije

Slobodna Evropa 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsjednika Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Od čega boluje hrvatski premijer?

Od čega boluje hrvatski premijer?

Vesti online 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsednika Vlade. - Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »
Plenković se pere: Anemija me sprečila da idem u vojsku, ne sprečava me da budem premijer

Plenković se pere: Anemija me sprečila da idem u vojsku, ne sprečava me da budem premijer

Kurir 07.02.2017
ZAGREB - Premijer Hrvatske Andrej Plenković brani se od prozivki u javnosti da nije služio vojni rok zbog urođene anemije izjavom da mu ta bolest ne utiče na sposobnost da bude predsednik Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji… »
Andrej Plenković zbog ove bolesti nije mogao u vojsku!

Andrej Plenković zbog ove bolesti nije mogao u vojsku!

BK TV 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsednika Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »

RTS 07.02.2017
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nije služio vojni rok zbog urođene anemije i da ta bolest ne utiče na obavljanje funkcije predsednika Vlade. "Odgovorno tvrdim da moja urođena anemija ni na koji način negativno ne utiče na… »

Vesti dana »