Povezane vesti

Šok u Parovima: Jelena Krunić pokušala da se ubije!

Šok u Parovima: Jelena Krunić pokušala da se ubije!

Vesti online 07.02.2017
U rijalitiju "Parovi" Jelena Krunić otkrila je šokantno priznanje na koje niko nije ostao ravnosušan. Učesnica je priključena na detektor laži, te tako nema mogućnost da govori ništa sem istine. Jedanaesto pitanje za Jelenu na "Poligrafu" glasi: -… »
Pokušala da se ubije jer je bila trudna?! (video)

Pokušala da se ubije jer je bila trudna?! (video)

Mondo 07.02.2017
Pored toga što je priznala da je dva puta pokušala da se ubije, učesnica rijalitija je pričala i tome kako je radila kao domino dama. Sinoć je u vili Parova u emisiji "Parograf" odgovore na pitanja davala Jelena Krunić. Učesnica je priključena na… »
"Dečko me pretukao nasmrt, tata ga je podržao"

"Dečko me pretukao nasmrt, tata ga je podržao"

Vesti online 07.02.2017
Aleksandra Subotić priznala je da je dobila batine od bivšeg dečka, ali ono što je šokiralo njene cimere bila je reakcija Karađorđa Subotića, Sandrinog oca. Posle emisije "Parograf" u kojoj je Jelena Krunić odgovarala na pitanja o sebi… »
Šokantna ispovest Aleksandre Subotić: Bivši dečko me pretukao na smrt! Zgroziće vas reči njenog oca!

Šokantna ispovest Aleksandre Subotić: Bivši dečko me pretukao na smrt! Zgroziće vas reči njenog oca!

Kurir 07.02.2017
Nakon emisijije "Parograf", u kom je odgovore na pitanja davala Jelena Krunić, nacija je svedočila šokantnim ispovestima traumatičnog života plesačice. Po završetku, Aleksandra Subotić želela je da ispiča svoju tužnu priču. Naime, učesnica je… »

Vesti dana »