Povezane vesti
Jeremić: Da sam NATO kandidat danas bih bio na čelu UN
Vesti online 09.02.2017
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić rekao je za Sputnjik da bi pobedio na izborima za genseka UN da je "NATO kandidat". On je istakao da će naredne nedelje objaviti program sa kojim će se kandidovati na izborima za… »
Jeremić: Da sam kandidat NATO-a, pobedio bih u UN
Pravda 09.02.2017
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj Vuk Jeremić rekao je za Sputnjik da bi pobedio na izborima za genseka UN da je “NATO kandidat“. On je istakao da će naredne nedelje objaviti program sa kojim će se kandidovati na izborima za… »
Jeremić u Loznici: Borba protiv partijskog zapošljavanja jedan od prioriteta
Blic 08.02.2017
Predsednik Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić, posetio je večeras Loznicu, gde je u prepunoj sali lokalnog parlamenta razgovarao sa građanima kojima je poručio da će borba protiv partijskog zapošljavanja biti jedna od… »
Jeremić: Partijsko zapošljavanje – rak rana
Danas 08.02.2017
Dajem reč da će borba protiv partijskog zapošljavanja biti jedna od prvih meta koju nameravam da napadnem kao predsednik Srbije, izjavio je večeras u Loznici predsednik CIRSD-a Vuk Jeremić. „To nije boljka koja je počela 2012. godine i prethodne vlasti… »
Vesti dana »

Od 1. septembra niže cene za 20.000 proizvoda u marketima širom Srbije
InfoKG pre 1 satjoš 41 povezana

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 15 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih

Razgovor Milera i Lučića: Znam da je Vučić uznemiren, ali ne mogu odmah da rasparčam Junajted mediju
Beta pre 2 satajoš 41 povezana

Dvojica uhapšena nakon sukoba ispred Filozofskog fakulteta, jedan policajcu oteo štit, drugi to pokušavao
Luftika pre 1 satjoš 25 povezanih