Povezane vesti
Prostakluk bivšeg tenisera: Ljodrina uvreda kakvu Novak nije zaslužio! (video)
Hot sport 09.02.2017
Bivši francuski teniser neprimereno se izrazio o današnem tenisu, posebno o stilu igre koji forsiraju Novak Đoković i Endi Marej. Mišel Ljodra je kako prenose hrvatski mediji, žestoko opleo po današnjem tenisu a pre svega po dvojici najboljih… »
Ljodru ‘smaraju’ lude razmene: Poštovanje Đokoviću i Mariju, ali se*e mi se od ovog tenisa!
Hot sport 09.02.2017
Bivši francuski teniser Mihail Ljodra osuo je paljbu po današnjem stilu igre najboljih tenisera, kao i sistemu vrednovanja turnira i Dejvis kupa. Čovek koji je u Beogradu 2010. godine izgubio peti i odlučujući meč finala Dejvis kupa od Viktora… »
Smučili mu se Đoković i Marej
Vesti online 09.02.2017
Bivši Grend slem šampion (tri trofeja u igri parova) bez dlake na jeziku govorio je o trenutnoj situaciji u svetskom tenisu, tačnije o tome u šta se pretvorila ova igra. Penzionisani francuski teniser Mikael Lodra, koji je voleo da igra staromodnim… »
Ljodra: Poštujem Novaka i Endija, ali mi se s*re od današnjeg tenisa
Večernje novosti 09.02.2017
Svi igraju na isti način, Đoković i Marej su “čudovišta” po izdržljivosti, imaju lude razmene, ali mi to dosadi posle 10 minuta - kaže Francuz. Ne uživaju svi u čarima “belog sporta”. Jedan od njih je bivši francuski teniser Mikael… »
Ljodra: Nole i Marej su čudovišta, ali se*e mi se od ovakvog tenisa, svi igraju isto!
Sportal blic 09.02.2017
Donedavni francuski teniski reprezentativac Mikael Ljodra kaže da mu je moderni tenis - dosadan. Foto: Mikael Ljodra / Twitter Mikael Ljodra Ovaj 36-godišnji teniser, kome je najbolji plasman bilo 21. mesto na ATP listi u pojedinačnoj, a treća… »
Vesti dana »
Netanjahu šalje šefa Mosada u Dohu na razgovore o mogućem sporazumu o taocima
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Sahranjen Žan-Mari Le Pen: Ćerka bivšeg lidera francuske krajnje desnice nije mogla da zadrži suze (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Petar Petković: Kurti kampanju započeo pretnjama srpskom narodu i Srbiji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana