Povezane vesti

Vojinović: Ubio sam jer mi je tako rečeno

Vojinović: Ubio sam jer mi je tako rečeno

Politika 09.02.2017
Optuženi opisao do detalja kako je u Budvi pucao na Vidakovića. U nastavku suđenja sedmorici državljana Srbije i Crne Gore okrivljenih za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića, optuženi Miloš Vojinović priznao je krivicu. On je opisao kako… »
Suđenje za ubistvo Bojovića: Vojnović optužuje

Suđenje za ubistvo Bojovića: Vojnović optužuje

Večernje novosti 09.02.2017
Miloš Vojnović, optužen da je pripadnik kriminalne grupe koja je učestvovala u ubistvima Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića, optužio je Slobodana Šaranovića da je naručio likvidaciju. MILOŠ Vojnović, optužen da je pripadnik kriminalne grupe… »
Sud: Šaranović može da dođe, poternica ostaje

Sud: Šaranović može da dođe, poternica ostaje

Mondo 09.02.2017
Crnogorac Slobodan Šaranović, optužen da je naložio ubistvo Nikole Bojovića, zatražio je danas od Specijalnog suda u Beogradu da mu ukine poternicu i pritvor, jer želi da dođe i iznese svoju odbranu. Sud odbio. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović… »
Ubica iz Budve priznao zločin i raskrinkao celu grupu: Ubio sam Vidakovića, Sloba naredio smaknuće

Ubica iz Budve priznao zločin i raskrinkao celu grupu: Ubio sam Vidakovića, Sloba naredio smaknuće

Kurir 09.02.2017
BEOGRAD - Miloš Vojnović, priznao je u Specijalnom sudu u Beogradu da je bio deo kriminalne grupe koja je ubila NIkolu Bojovića kao i Miloša Vidakovića u Budvi. Na samom početku izlaganja, on je rekao da je nastao "pravi haos posle ubistva rođenog… »

Vesti dana »