Povezane vesti
Stefanović: Neću dozvoliti da se nipodaštava rad policije
Politika 11.02.2017
Ministar policije rekao je da je u 2016. bilo za pet odsto manje kriminala nego ranijih godina. Nabavljeno 250 novih patrolnih vozila i kupljeno više od 30.000 kompleta uniformi. Srpska policija je u poslednjih 14 meseci zaplenila više od četiri tone… »
Stefanović: Vučić jedini pobeđuje u prvom krugu, Janković je čovek bez obraza
Blic 11.02.2017
Aleksandar Vučić jedini je kandidat koji može da pobedi u prvom krugu, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović i istakao da je to njegovo lično mišljenje, te da još nisu zakazani sastanci stranačkih… »
Kurir TV Ministar policije Stefanović: Ja sam za Vučića i to ne krijem
Kurir 11.02.2017
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović održao je danas vanrednu konferenciju za novinare gde je govorio o rezultatima rada policije. Stefanović je pred novinarima izneo je veliki broj podataka o tome… »
Ministar policije Stefanović: Ja sam za Vučića i to ne krijem!
Pravda 11.02.2017
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović održao je danas vanrednu konferenciju za novinare gde je govorio o rezultatima rada policije. Na konferenciji za medije, ministar policije je naglasio da rad na… »
Stefanović: Policija za 14 meseci zaplenila više od četiri tone droge
Telegraf 11.02.2017
Policija je, kako kaže ministar, u poslednjih 14 meseci zaplenila više od četiri tone droge, uhapsila 47 vođa kriminalnih grupa i njihovih pomagača i razbila 14 organizovanih kriminalnih grupa. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović… »
Vesti dana »
Studenti u Staroj Pazovi, građani ih dočekali večerom i vatrometom (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti stigli u Inđiju: Dočekalo ih više hiljada građana
Nova pre 2 minutajoš 73 povezane
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Porodice u suzama, objavljena imena šestoro stradalih sportista! Obratio se Tramp (foto/video)
Kurir pre 1 minutjoš 117 povezanih
Izrael oslobodio 110 zatvorenika: Dva autobusa sa Palestincima stigla u Ramalu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane