Povezane vesti
Stefanović: Neću dozvoliti da se nipodaštava rad policije
Politika 11.02.2017
Ministar policije rekao je da je u 2016. bilo za pet odsto manje kriminala nego ranijih godina. Nabavljeno 250 novih patrolnih vozila i kupljeno više od 30.000 kompleta uniformi. Srpska policija je u poslednjih 14 meseci zaplenila više od četiri tone… »
Stefanović: Vučić jedini pobeđuje u prvom krugu, Janković je čovek bez obraza
Blic 11.02.2017
Aleksandar Vučić jedini je kandidat koji može da pobedi u prvom krugu, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović i istakao da je to njegovo lično mišljenje, te da još nisu zakazani sastanci stranačkih organa po tom… »
Kurir TV Ministar policije Stefanović: Ja sam za Vučića i to ne krijem
Kurir 11.02.2017
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović održao je danas vanrednu konferenciju za novinare gde je govorio o rezultatima rada policije. Stefanović je pred novinarima izneo je veliki broj podataka o tome šta je… »
Ministar policije Stefanović: Ja sam za Vučića i to ne krijem!
Pravda 11.02.2017
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović održao je danas vanrednu konferenciju za novinare gde je govorio o rezultatima rada policije. Na konferenciji za medije, ministar policije je naglasio da rad na… »
Stefanović: Policija za 14 meseci zaplenila više od četiri tone droge
Telegraf 11.02.2017
Policija je, kako kaže ministar, u poslednjih 14 meseci zaplenila više od četiri tone droge, uhapsila 47 vođa kriminalnih grupa i njihovih pomagača i razbila 14 organizovanih kriminalnih grupa. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je… »
Vesti dana »

Stiže "monstrum" iz Hrvatske: Rhmz upozorava na grad i olujni vetar, evo ko je prvi na udaru (Mape)
Mondo pre 21 minutajoš 19 povezanih

Napad na "Družbu", obustavljen protok nafte ka Mađarskoj; ruska PVO oborila 45 drona tokom noći
RTS pre 11 minutajoš 17 povezanih

Zemljotres jačine 7,5 pogodio Drejkov prolaz, izdato upozorenje na cunami
Euronews pre 51 minutajoš 11 povezanih

Srbija može loše da prođe u Strazburu ako domaći organi ne budu reagovali na policijsku brutalnost
Nova pre 6 minutajoš 2 povezane

I Međedović ispao u četvrtfinalu, ali je ''skočio'' za osam mesta na ATP listi!
Sportske.net pre 46 minutajoš 10 povezanih