Povezane vesti
Adil priznaje: Zaljubljen sam, a dušmani neka crknu! (video)
Svet & Skandal 12.02.2017
O ljubavnom životu Adila Maksutovića priča se mesecima unazad. Pevač nikada nije želeo da iznosi javno svoj privatni život, ali je gostujući kod Lee Kiš progovorio na tu temu. “Ja sam srećan jer sam rešio da ne dajem izjave i da ne odgovaram na intimna i… »
(Video) Adil progovorio o privatnom životu: Zaljubljen sam, a dušmani neka crknu!
Kurir 12.02.2017
Pevač Adil Maksutović rešio je da nakon dužeg vremena progovorio o svom emotivnom životu. Adil priznaje da je srećan i da ima devojku sa kojom uživa. "Ja sam srećan jer sam rešio da tabloidima ne dajem izjave i da ne odgovaram na intimna i privatna… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 5 satijoš 28 povezanih

Jovanović zapalio mreže: Bivši golman Partizana udario na Piksija jer nije dobio poziv za nacionalni tim! (foto) pafos preko bele tačke duplirao prednost: Stigao ekspresan odgovor Bruna Duartea!
Hot sport pre 23 minutajoš 34 povezane

Pregovori u Vašingtonu i telefonski razgovori Trampa, Putina i Zelenskog o miru i bezbednosnim garancijama
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 337 povezanih

Ilić: Neka MUP objavi snimak na kom se vidi policijsko postupanje prema Nikolini i ostalim uhapšenima
N1 Info pre 3 satajoš 38 povezanih