Povezane vesti
Mitropolit Porfirije: Jeremić zloupotrebio moje prisustvo na skupu
Pravda 14.02.2017
Budući predsednički kandidat Vuk Jeremić zloupotrebio je u političke svrhe prisustvo mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija na verskom skupu u Trebinju. Mitropolit Porfirije zatražio je od Jeremića da neizostavno ukloni fotografije i delove… »
Mitropolit Porfirije: Jeremić me zloupotrebio
Mondo 14.02.2017
Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije optužio je budućeg kandidata na predsedničkim izborima Vuka Jeremića da je zloupotrebio u političke svrhe njegovo prisustvo na verskom skupu u Trebinju. Oglasio se Jeremić. Foto: youtube/printscreen… »
Jeremićev tim: Uklonjeni snimci i fotografije mitropolita Porfirija
Novi magazin 14.02.2017
Tim predsedničkog kandidata Vuka Jeremića saopštio je danas da je uklonio fotografije i video snimke mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija sa tribine u Trebinju. "Na molbu mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija već su uklonjeni… »
Mitropolit: Jeremiću, briši me iz tvoje kampanje!
Vesti online 14.02.2017
Budući kandidat na predsedničkim izborima Vuk Jeremić zloupotrebio je u političke svrhe prisustvo mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija na verskom skupu u Trebinju. Tim povodom mitropolit Porfirije zatražio je od Jeremića da neizostavno… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda idu ka Novom Sadu, policija obezbeđuje trasu: Stigli u Inđiju, ovde će prenoćiti, a ovako će izgledati ostatak puta (foto/video)
Blic pre 1 minutjoš 52 povezane
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 5 satijoš 34 povezane
VJT u Beogradu: Ispitano četvoro oštećenih u incidentu ispred FDU, za sutra planirani svedoci
NIN pre 1 satjoš 72 povezane
Trump kazao da nema preživjelih nakon sudara putničkog aviona i vojnog helikoptera
Al Jazeera pre 2 satajoš 117 povezanih
Izrael oslobodio 110 zatvorenika: Dva autobusa sa Palestincima stigla u Ramalu (foto)
Kurir pre 26 minutajoš 34 povezane