Povezane vesti
Mitropolit Porfirije: Jeremić zloupotrebio moje prisustvo na skupu
Pravda 14.02.2017
Budući predsednički kandidat Vuk Jeremić zloupotrebio je u političke svrhe prisustvo mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija na verskom skupu u Trebinju. Mitropolit Porfirije zatražio je od Jeremića da neizostavno ukloni fotografije i delove… »
Mitropolit Porfirije: Jeremić me zloupotrebio
Mondo 14.02.2017
Mitropolit zagrebačko-ljubljanski Porfirije optužio je budućeg kandidata na predsedničkim izborima Vuka Jeremića da je zloupotrebio u političke svrhe njegovo prisustvo na verskom skupu u Trebinju. Oglasio se Jeremić. Foto: youtube/printscreen Mitropolit… »
Jeremićev tim: Uklonjeni snimci i fotografije mitropolita Porfirija
Novi magazin 14.02.2017
Tim predsedničkog kandidata Vuka Jeremića saopštio je danas da je uklonio fotografije i video snimke mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija sa tribine u Trebinju. "Na molbu mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija već su uklonjeni emitovani… »
Mitropolit: Jeremiću, briši me iz tvoje kampanje!
Vesti online 14.02.2017
Budući kandidat na predsedničkim izborima Vuk Jeremić zloupotrebio je u političke svrhe prisustvo mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija na verskom skupu u Trebinju. Tim povodom mitropolit Porfirije zatražio je od Jeremića da neizostavno ukloni… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Okupljeni traže puštanje na slobodu uhapšenih, policija okružila zgradu, uhapšen poslanik PSG (foto, video)
Blic pre 16 minutajoš 28 povezanih

Uživo kraj rata je na vidiku, sprema se istorijski sastanak Putina i Zelenskog Tramp obećao: Za 10 dana može biti gotovo
Alo pre 16 minutajoš 75 povezanih

Noć haosa u Beogradu: Demonstranti demolirali prostorije SNS na Paliluli i u Zemunu, u centru grada palili kontejnere: Vučić još jednom spomenuo "odgovor države"
Blic pre 15 minutajoš 19 povezanih

"Pozvao sam predsednika Putina..." Tramp se oglasio posle sastanka sa Zelenskim i evropskim liderima
Večernje novosti pre 8 satijoš 19 povezanih