Povezane vesti
Ispovest kristijana golubovića 2. Deo Ovako sam sa 12 godina spasao drugove iz policijske stanice
Kurir 15.02.2017
Kristijan Golubović (47) poručio je direktno iz „Zabele” učesnicima „Parova” da uskoro izlazi. On je to poručio, iako mu je ostalo još tri godine i deset meseci, i samouvereno rekao: „Eto mene u emisiji pre nego što se ovaj peti serijal… »
Ispovest Kristijana Golubovića, II deo: Prihvatao sam na sebe sva “nedela“ rođene sestre!
Svet & Skandal 15.02.2017
Kristijan Golubović (47) objavio je prvi deo svoje ispovesti u vidu pisma, a danas vam donosimo nastavak. U autobiografskom pismu Kristijan otkriva da je još kao dete prihvatao na sebe sva “nedela“ rođene sestre Kristine i umesto nje dobijao… »
Vesti dana »
Nikola Jović postigao 17 poena u pobedi Majamija protiv Bruklina
Politika pre 31 minutajoš 19 povezanih
Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTS pre 9 minutajoš 9 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izrael tvrdi da je Hamas po drugi put prekršio sporazum o prekidu vatre, napad IDF na jug Libana
Euronews pre 25 minutajoš 7 povezanih
Narednih dana i do 20 stepeni, moguće i obaranje temperaturnih rekorda: Evo kada stiže zahlađenje i kada ćemo se ponovo smrzavati!
Kurir pre 32 minutajoš 9 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih