Povezane vesti

Ma, kakva svadba kad imam 100 kila

Ma, kakva svadba kad imam 100 kila

Vesti online 20.02.2017
Ana Nikolić sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom ove godine će dobiti ćerku, zbog čega su odložili planove za veliko svadbeno veselje. Popularni par venčao se prošlog leta u tajnosti u opštini, a potom su porodici obećali da će to zajedno… »
Trudnoća je omela Anine planove: Neću da nosim venčanicu, jer imam 100 kilograma!

Trudnoća je omela Anine planove: Neću da nosim venčanicu, jer imam 100 kilograma!

Story 20.02.2017
Popularna pevačica otkrila je koliko je trundoća promenila njene i Rastine planove, koliko se ugojila, kako se oseća i kada će ona i njen izabranik uproličiti veselje za svoje prijatelje. Nakon što su se letos tajno venčali u voždovačkoj… »
Zbog toga ne može da obuče venčanicu: Ana Nikolić otkrila koliko Sada ima kilograma!

Zbog toga ne može da obuče venčanicu: Ana Nikolić otkrila koliko Sada ima kilograma!

Kurir 20.02.2017
Otkad su se letos tajno venčali u voždovačkoj opštini, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su svojoj porodici i prijateljima obećali ludu žurku, a pevačica je sada otkrila i kada definitivno planiraju da organizuju svadbeno veselje. "Sada stvarno… »
Duhovita Ana: Kakva svadba sada, pa ne mogu u venčanicu sa 100 kilograma!

Duhovita Ana: Kakva svadba sada, pa ne mogu u venčanicu sa 100 kilograma!

Svet & Skandal 20.02.2017
Popularna pevačica Ana Nikolić radosne vesti o prinovi saznala je početkom godine, a u junu bi ona i njen suprug, reper Stefan Đurić Rasta trebalo da prvi put postanu roditelji. Anina trudnoća izazvala je veliku medijsku pažnju, a čak se pisalo i… »

Vesti dana »