Povezane vesti
Lazanski: Šta je sa ovim našim komšijama, na sve strane nas tužakaju
Vesti online 20.02.2017
"Ja stvarno ne znam šta se to događa sa ovim našim komšijama, na sve strane nas tužakaju i glume neke evropske i svetske veličine", poručuje Lazanski. Njegovo saopštenje vam prenosimo u celosti. "Tako su ministar odbrane Hrvatske gospodin Damir… »
Lazanski: Šta je sa ovim našim komšijama, na sve strane nas tužakaju
Pravda 20.02.2017
Ja stvarno ne znam šta se to događa sa ovim našim komšijama, na sve strane nas tužakaju i glume neke evropske i svetske veličine. Piše: Miroslav Lazanski Tako su ministar odbrane Hrvatske gospodin Damir Krstičević i ministrica odbrane Albanije gospođa… »
Vesti dana »

Ovo je Tramp rekao Putinu kad ga je video Čitač sa usana otkrio sve
Alo pre 28 minutajoš 10 povezanih

Neviđena provokacija rusa pred sastanak veka! "Pogledajte šta jedemo, to će Tramp i Putin napraviti od Zelenskog": Novinari Kremlja razbesneli Ukrajinu jednim potezom
Blic pre 2 satajoš 8 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 23 minutajoš 4 povezane

"38 Lica uhapšeno, 6 policajaca povređeno": Dačić: "Demonstranti u Beogradu došli maskirani sa štanglama i motkama i namerom da povrede policajce"
Blic pre 18 minutajoš 4 povezane

Komesar Saveta Evrope za ljudska prava: Policija upotrebila nesrazmernu silu u Valjevu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana