Povezane vesti
Vučić: Srbiju čuvamo i sačuvaćemo je
Dnevnik 20.02.2017
Premijer Aleksandar Vučić je izjavio u Vrbasu da mnogi u Srbiji kao da jedva čekaju bilo kakvu nestabilnost, ne bi li država oslabila i urušila se, ali, kako je poručio, Srbiju čuvamo i biće sačuvana. – Neka nova turbulentna vremena su pred… »
VUČIĆ u VRBASU: O parlamentarnim izborima za neki dan
Kurir 20.02.2017
VRBAS - Premijer Aleksandar Vucić izjavio je danas da će se u narednim danima videti da li će biti i vanrednih parlamentarnih izbora. Kako je rekao, i predsednički izbori su na neki način provera legitimiteta. VUČIĆ: Srbiju ćemo čuvati i… »
(Kurir TV) Vučić obišao Osnovnu školu u Vrbasu: Đaci, nemojte odmah na terene nego knjigu u ruke!
Kurir 20.02.2017
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Osnovnu školu "Petar Petrović Njegoš" u Vrbasu, koja bi trebalo da bude kompletno sanirana. Foto: Pink printscreen Posle obilaska škole, premijer se obratio novinarima govorivši o… »
Vučić u Vrbasu: Srbiju ćemo čuvati i sačuvati
RTS 20.02.2017
Pred Srbijom su nova turbulentna vremena, mnogi jedva čekaju da Srbiju uruše i da je destabilizuju, a mi im poručujemo da ćemo Srbiju čuvati i sačuvati, poručio je premijer Aleksandar Vučić iz Vrbasa. Premijer Vučić je danas u Vrbasu povodom… »
Vučić: Mnogi u Srbiji jedva čekaju bilo kakvu nestabilnost
Sandžak haber 20.02.2017
Pred Srbijom su nova turbulentna vremena, mnogi jedva čekaju da Srbiju uruše i da je destabilizuju, a mi im poručujemo da ćemo Srbiju da čuvamo i sačuvamo. To je poručio premijer i kandidat za predsednika Srbije ispred SNS Aleksandar Vučić, koji… »
Vučić: Pred Srbijom su nova turbulentna vremena
Pravda 20.02.2017
Pred Srbijom su nova turbulentna vremena, mnogi jedva čekaju da Srbiju uruše i da je destabilizuju, a mi im poručujemo da ćemo Srbiju da čuvamo i sačuvamo, poručio je premijer Aleksandar Vučić iz Vrbasa. Premijer je danas u Vrbasu povodom radova… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Žigmanov i Starović ponudili privremen smeštaj ljudima čiji su domovi izgoreli u požaru na Adi Ciganliji (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
EU, Nemačka, OEBS i Demokratski institut Kosova izrazili zabrinutost zbog odluke o nesertifikaciji Srpske liste
Danas pre 5 satijoš 3 povezane