Povezane vesti
Aleksina mama odbrusila Vučiću: Niko me nije zloupotrebio, Jankovića nije podržao Aleksa, već ja
Vesti online 21.02.2017
Dragana Janković, majka Alekse Jankovića koji se ubio zbog vršnjačkog nasilja, odgovorila je na kritike da je zloupotrebljena pojavljivanjem na predizbornom skupu u "Hali sportova" u predizbornoj kampanji Saše Jankovića. Ona kaže da su od trenutka… »
Aleksina mama odgovorila Vučiću: Niko me nije zloupotrebio. Sašu Jankovića nije podržao moj pokojni sin, nego ja
Nedeljnik 21.02.2017
"Svesno i odgovorno sam na svoju inicijativu želela da dam podršku ovom odgovornom čoveku i to ću i dalje činiti. O Aleksi i u ime Alekse mogu da pričam gde hoću i kada hoću jer oni koji su trebali da odlučuju o njemu ćute", kaže Dragana… »
Vesti dana »

"Srbijavoz" primio dojavu o postavljenim bombama: Obustavljen saobraćaj svih međugradskih vozova
Mondo pre 2 minutajoš 15 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 1 satjoš 11 povezanih

"Dosta je bilo huškanja Srba na Srbe za tuđi račun! Jedna je Srbija" Ministarka Stamenkovski reagovala na snimak zavere za pokušaj državnog udara u Srbiji
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih

Skupština Srbije zaključana do ponedeljka: Izbegavanje potencijalnih provokacija i sukoba
Radio 021 pre 19 minutajoš 8 povezanih

Delegacije Rusije, Kine i Irana u Pekingu razgovaraju o nuklearnom programu Teherana
RTV pre 37 minutajoš 1 povezana