Povezane vesti
Lalatović: Moj temperament pobednički, cilj polufinale EP
Dnevnik 02.03.2017
Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Lalatović rekao je danas da mu je velika čast, ali i još veća obaveza što će voditi tim. na prvenstvu Evrope i poručio da je prvi cilj plasman u polufinale. "Neće nam biti lako, imamo… »
Lalatović: Obradovaćemo narod
Sportski žurnal 02.03.2017
Nenad Lalatović na promociji u selektora mlade reprezentacije potencirao velike ambicije na EP u Poljskoj. Uspeh mlade reprezentacije Srbije plasmanom na EP u Poljskoj, u poslednja dva meseca, zasenila je licitacija oko imena naslednika selektora… »
Lalatović: Tražiću da igrači daju 120 odsto!
Večernje novosti 02.03.2017
Neće nam biti lako, imamo tešku grupu koja ima veliki potencijal i želimo da napravimo dobar rezultat i obradujemo narod - poručio je Nenad. SRBIJA sa novim selektorom ide na Prvenstvo Evrope u Poljsku. Nenad Lalatović je danas na Terazijama 3… »
Lalatović: Moj temperament pobednički, znam da ću biti krivac ako ne ispunimo cilj
Mozzart sport 02.03.2017
"Ali ne plašim se" Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Laltović rekao je da mu je velika čast, ali i još veća obaveza sto će voditi mladu reprezentaciju Srbije na prvenstvu Evrope u Poljskoj i poručio da je prvi cilj plasman u… »
Novi selektor "orlića": Lalatović: Želim da reprezentacija bude svetinja, imam pobednički temperament!
Sportal blic 02.03.2017
Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Nenad Lalatović smatra da je cilj ekipe da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva u Poljskoj u junu. Foto: FSS / Promo Nenad Lalatović - Velika mi je čast i još veća obaveza što sam izabran za… »
Lalatović preuzeo mlade: Cilj polufinale EP
Mondo 02.03.2017
Novi selektor "orlića" ističe da može da "sedi na dve stolice", da veruje u mladi tim Srbije, kao i da "ima pobednički temperament", ali da u Poljskoj neće imati šta da komentariše i samim tim izbeći mogućnost kazne. Foto: Mondo/ Stefan… »
Vesti dana »

(VIDEO) Trenutak kad je pogođena poslanica – predmet stiže iz klupa vladajuće većine
N1 Info pre 17 minutajoš 147 povezanih

Podignute nove optužnice zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 42 minutajoš 32 povezane

Studenti i građani odali poštu stradalima u Novom Sadu, u Beogradu protest ispred Skupštine Srbije
Beta pre 41 minutajoš 20 povezanih