Povezane vesti

Objavljen dugo najavljivani spot "Vučiću pederu" za predsedničku kampanju SNS (video)

Objavljen dugo najavljivani spot "Vučiću pederu" za predsedničku kampanju SNS (video)

Telegraf 02.03.2017
Spot je premijerno emitovan na mitingu u Vranju. Srpska napredna stranka je uradila novi promotivni spot za kampanju u kome premijer odgovara na povike “Vučiću, pederu”. VUČIĆ SA PRVE KONVENCIJE U VRANJU: Ne dam im da sruše Srbiju! Aleksandar… »
Video: Vučić objavio novi spot za kampanju, kraj će vas iznenaditi

Video: Vučić objavio novi spot za kampanju, kraj će vas iznenaditi

Večernje novosti 02.03.2017
Premijer Srbije i kandidat Srpske napredne stranke na predstojećim predsedničkim izborima, Aleksandar Vučić, objavio je spot u okviru kampanje te partije. Premijer Srbije i kandidat Srpske napredne stranke na predstojećim predsedničkim izborima… »
Snimio je spot ''Vučiću pederu'': Preselio se iz aviona u kafanu! (video)

Snimio je spot ''Vučiću pederu'': Preselio se iz aviona u kafanu! (video)

Pravda 02.03.2017
Pogledajte novi promotivni spot za kampanju SNS u kome premijer odgovara na povike "Vučiću, pederu". Aleksandar Vučić, aktuelni premijer Srbije i kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, u intervjuu za Kurir otkrio je da spot u avionu nije… »
Premijer za Kurir: Snimio sam spot "Vučiću, pederu", kraj će vas iznenaditi!

Premijer za Kurir: Snimio sam spot "Vučiću, pederu", kraj će vas iznenaditi!

Kurir 02.03.2017
BEOGRAD - Aleksandar Vučić, aktuelni premijer Srbije i kandidat na predstojećim predsedničkim izborima, u ekskluzivnom intervjuu za Kurir otkrio je da spot u avionu nije jedini koji je pripremio i da uskoro planira da iznenadi javnost i novim, u kojem… »
Vučić: Snimio sam spot "Vučiću, pederu!"

Vučić: Snimio sam spot "Vučiću, pederu!"

Mondo 02.03.2017
Premijer Srbije i predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je da je snimio novi predizborni spot - "Vučiću, pederu!". Foto: Tanjug, Dimitrije Goll "Snimio sam ga, oni puštaju originalno kako mi viču 'Vučiću, pederu'", rekao je Vučić u… »

Vesti dana »