Povezane vesti
Lavrov i Dodik: Osigurati poštovanje Dejtonskog sporazuma
Slobodna Evropa 02.03.2017
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas u Moskvi na sastanku sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom da je cilj zajedničkih susreta da se obezbedi direktno poštovanje Dejtonskog sporazuma i da se ne dozvoli kršenje prava naroda… »
Lavrov Dodiku: Rusija ne da promenu Dejtonskog sporazuma
Vesti online 02.03.2017
"Moskva je zabrinuta zbog pokušaja da se izmeni Dejtonski sporazum, uz podršku Zapada", izjavio je u četvrtak šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u razgovoru sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Moskvi. Lavrov je naglasio da je stav… »
Lavrov i Dodik o poštovanju Dejtonskog sporazuma i saradnji
N1 Info 02.03.2017
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je u Moskvi na sastanku sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom da je cilj zajedničkih susreta da se obezbedi direktno poštovanje Dejtonskog sporazuma i da se ne dozvoli kršenje prava naroda i… »
Lavrov na susretu s Dodikom: “Rusija je zabrinuta zbog pokušaja revidiranja Dejtona”
Blic 02.03.2017
Rusija je zabrinuta zbog pokušaja da se revidiraju principi Dejtonskog sporazuma i krše prava konstitutivnih naroda i entiteta, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u razgovoru sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u… »
Lavrov Dodiku: Rusija zabrinuta zbog pokušaja izmene Dejtona (foto)
Telegraf 02.03.2017
- Nedavni pokušaji da se preispitaju ovi principi izazivaju zabrinutost. Znamo da neki od naših kolega sa Zapada zatvaraju oči na te pokušaje ili ih otvoreno podržavaju. Mi smo preduzimali aktivne korake kako bi ih zadržali u okviru granica koje… »
Lavrov Dodiku: Rusija zabrinuta zbog pokušaja izmene Dejtona
BK TV 02.03.2017
Moskva je zabrinuta zbog pokušaja da se izmeni Dejtonski sporazum, uz podršku Zapada, izjavio je danas šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u razgovoru sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Moskvi. Lavrov je naglasio da je stav Rusije… »
Lavrov izrazio zabrinutost: Krši se Dejtonski sporazum, Zapad zatvara oči!
Srbija danas 02.03.2017
Cilj je sprečiti kršenje prava naroda. Moskva je zabrinuta zbog pokusaja da se izmeni Dejtonski sporazum, uz podršku Zapada, izjavio je danas šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u razgovoru sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom u Moskvi… »
Dodik za “TAS”: Bosna je stvorena kako bi izazivala stalnu netrpeljivost između naroda
Blic 02.03.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da se nada da će SAD prestati da se mešaju u pitanja drugih zemalja, kao što je obećao američki predsednik Donald Tamp, iako je u to teško poverovati. - Ali, ja mislim da bi to pomoglo i samoj… »
Vesti dana »
Uhapšeni bivši ministri Vesić i Tanasković zbog nesreće u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 9 minutajoš 192 povezane
Vučević: Poseta Fica signal da dve zemlje nastavljaju da unapređuju odnose
RTV pre 15 minutajoš 56 povezanih
Kijev: Rusija ispalila interkontinentalnu balističku raketu na Ukrajinu
Novi magazin pre 1 satjoš 45 povezanih
"Video sam kako se krije u žbunju, mogao je da me ubije s leđa": Dragan je video tragove i odmah pozvao policiju: Ovo je njegova neverovatna priča kako je razotkrio Aliju Balijagića
Blic pre 3 satajoš 95 povezanih
VJT: Uhapšena još jedna osoba zbog tragedije u Novom Sadu, za drugom se traga
NIN pre 9 minutajoš 41 povezana