Povezane vesti

Uniks i pao nisu pomogli Zvezdi (video)

Uniks i pao nisu pomogli Zvezdi (video)

Mondo 03.03.2017
Derik Braun u produžetku postigao 11 poena bez promašaja i odveo Efes do velike pobede u Kazanju, dok je Bred Vonamejker bio najzaslužniji za preokret Darušafake. Foto: Promo/euroleague.net Crvena zvezda je u četvrtak podigla letvicu pobedom nad… »
Čarls Dženkins: Nije bi bilo sve jedno kada sam čuo svoju ulogu, ali me je taj čovek…

Čarls Dženkins: Nije bi bilo sve jedno kada sam čuo svoju ulogu, ali me je taj čovek…

Hot sport 03.03.2017
Čarls Dženkins bio je junak pobede Crvene zvezde nad Brose Basketom, ali kako sam kaže nije mu bilo sve jedno kada je saznao da će upravo on biti igrač zadužen za oragnizaciju igre. Pritisak je bio veliki, ali ga je trener Dejan Radonjić opustio i… »
Video DžENKINS o ulozi plejmejkera: Radonjić mi je rekao – verujem u tebe, znam da možeš da vodiš tim

Video DžENKINS o ulozi plejmejkera: Radonjić mi je rekao – verujem u tebe, znam da možeš da vodiš tim

Večernje novosti 03.03.2017
Stvorio sam sebi pritisak, ali mi je trener mnogo pomogao. Tokom meča sam ga često gledao, pokazivao mi je koju akciju da igramo, naša veza je mnogo porasla posle ove utakmice – priča Čarls. U odsustvu povređenog Stefana Jovića uloga vođe na… »
Kad trener veruje, i ti veruješ!

Kad trener veruje, i ti veruješ!

Mondo 03.03.2017
"Prišao mi je na zagrevanju i rekao da će mi olakšati utakmicu što je više moguće. Ovaj meč će dodatno značiti i za naš odnos", rekao je prinudni, ali i uspešni plejmejker Crvene zvezde mts. Čela navijača Zvezde borala su se dok su na… »
Radonjić: Ni 16 pobeda ne garantuje top 8

Radonjić: Ni 16 pobeda ne garantuje top 8

Večernje novosti 02.03.2017
Darušafaka može da dobije pet utakmica do kraja, ili Baskonija ili Efes. Kvalitetom igre i onim što smo pokazali, treba da se nadamo – rekao je trener Crvene zvezde. Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je posle trijumfa protiv Bamberga da je… »
Dženkins: Igrali smo bez vođe, a dokazali smo da umemo da dobijamo i kad je baš teško

Dženkins: Igrali smo bez vođe, a dokazali smo da umemo da dobijamo i kad je baš teško

Sportal blic 02.03.2017
Jedan od junaka Zvezdine pobede nad Bambergom od 74:60 u 24. kolu Evrolige, Čarls Dženkins koji je ubacio 18 poena, a pet u nizu kada se rival posle "-25" primakao na šest poena razlike, smatra da je trijumf značajan i zbog toga što je ostvaren i… »
Simonović: Velika pobeda, naročito jer smo igrali bez Jovketa i Dange! /video/

Simonović: Velika pobeda, naročito jer smo igrali bez Jovketa i Dange! /video/

Sportal blic 02.03.2017
Zvezdin košarkaš Marko Simonović ne skriva da mu je izuzetno drago što su crveno-beli savladali Bamberg (74:60) u 24. kolu Evrolige, i to i pored odsustva Stefana Jovića i Nemanje Dangubića, koji zbog povreda nisu mogli da pomognu saigračima. "Ovo… »
Padali su i giganti,: Ali... Radonjić: Ovom pobedom sam najzadovoljniji od početka Evrolige!

Padali su i giganti,: Ali... Radonjić: Ovom pobedom sam najzadovoljniji od početka Evrolige!

Sportal blic 02.03.2017
Posle pobede nad Bambergom od 74:60 u 24. kolu Evrolige, trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je da mu je to najdraži ovosezonski uspeh u elitnom takmičenju, imajući u vidu važnost meča, ali i situaciju u kojoj su se crveno-beli… »
I oslabljena je jaka: Zvezda grabi ka Top 8, pred "delijama" pao i Bamberg!

I oslabljena je jaka: Zvezda grabi ka Top 8, pred "delijama" pao i Bamberg!

Sportal blic 02.03.2017
Košarkaši Crvene zvezde nastavili su sa sjajnim evroligaškim izdanjima, savladavši u 24. kolu elitnog nadmetanja nemački Bamberg sa 74:60, iako su nastupili bez Dangubića, Jovića, a od petog minuta pa do napetog finiša i bez Ognjena Kuzmića. Nije… »

Vesti dana »