Povezane vesti
Janković o svemu: Ne moramo nužno u NATO i treba čuvati odnose sa Rusijom
Pravda 03.03.2017
Sigurno neću biti predsednik koji će potpisati nezavisnost Kosova, prema Rusiji imam pozitivna osećanja, a ako bih lično mogao da biram ne vidim potrebu da budemo članica NATO, ali to je emotivna reakcija, a potrebna je ozbiljna analiza tog… »
Saša janković o KiM, NATO, Rusiji i predsedničkoj kandidaturi: Imamo razlog da budemo optimistični
Kurir 03.03.2017
Sigurno neću biti predsednik koji će potpisati nezavisnost Kosova, prema Rusiji imam pozitivna osećanja, a ako bih lično mogao da biram ne vidim potrebu da budemo članica NATO, ali to je emotivna reakcija, a potrebna je ozbiljna analiza tog… »
Janković: Srbija ne mora da bude ovako ponižena, uplašena i ekonomski obespravljena
Nova ekonomija 03.03.2017
Sigurno neću biti predsednik koji će potpisati nezavisnost Kosova, prema Rusiji imam pozitivna osećanja, a ako bih lično mogao da biram ne vidim potrebu da budemo članica NATO, ali to je emotivna reakcija, a potrebna je ozbiljna analiza tog pitanja… »
Janković: Toliko je nemoguća ova misija da će uspeti
N1 Info 03.03.2017
Sigurno neću biti predsednik koji će potpisati nezavisnost Kosova, prema Rusiji imam pozitivna osećanja, a ako bih lično mogao da biram ne vidim potrebu da budemo članica NATO, ali to je emotivna reakcija, a potrebna je ozbiljna analiza tog pitanja… »
Vesti dana »
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 28 minutajoš 2 povezane
Ponovo se oglasio RHMZ! U ovim delovima Srbije pašće najviše snega: Popaljeni meteoalarmi u celoj zemlji, negde zbog 2 pojave (mapa)
Blic pre 47 minutajoš 20 povezanih