Čačak

Crni rekord: Srbija u 2021. ostala bez grada veličine Čačka ili Kruševca

BizLife pre 2 dana
U 2021. godini živorođenih je 62.062, a preminulo je 135.901 osoba. Negativan prirodni priraštaj iznosi 73.839 i jedan je od najvećih u poslednjih nekoliko decenija. U periodu januar-decembar 2021. godine broj živorođenih je iznosio 62.062 i u… »

Problem sa signalom A1 mreže

Zoom UE pre 2 dana
Korisnici A1 mreže u Kragujevcu od 18 sati žale se na probleme sa signalom, ali nisu jedini .Na zvaničnoj Facebook stranici iste probleme u poslednih sat vremena prijavljuju i korisnici ove mreže u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Užicu…. Za sada… »

Problem sa signalom A1 mreže u Kragujevcu

Pressek pre 2 dana
Korisnici A1 mreže u Kragujevcu od 18 sati žale se na probleme sa signalom, ali nisu jedini Na zvaničnoj Facebook stranici iste probleme u poslednih sat vremena prijavljuju i korisnici ove mreže u Beogradu, Novom Sadu, Čačku, Užicu... Za sada nema… »

I ove godine 10.000 dinara za prvorođeno i drugorođeno dete

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Porodice koje u toku 2022. godine dobiju prvo dete, od lokalne samouprave dobiće jednokratnu pomoć od 10.000 dinara. Isti iznos dobija se i za drugorođeno dete u toku kalendarske godine. Ove stavke navode se u predlogu Rešenja o… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije između ostalog saznaćete: Zasedali topolski većnici U Novoj Varoši minus pao ispod 6. podeoka, gradska toplana u produženom režimu rada Povećava se broj novoinficiranih u Čačku, ali kliničke slike i dalje… »

Besplatan ulaz na utakmicu Borac – Zadar za 1.500 Čačana

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – KK Borac odlučio je da nagradi 1.500 vernih navijača! Tačnije, za pomenuti broj Čačana biće obezbeđen slobodan ulaz na utakmicu Borac – Zadar. Na ovaj način klub želi da se oduži svim vernim simpatizerima koji ove godine, ali i u… »

Jugović: Kad Vučić napusti stranku SNS će biti na nivou statističke greške

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) iz Čačka Bratislav Jugović izjavio je danas da će se ta stranka svesti na nivo statističke greške kad Aleksandar Vučić ne bude bio na njenom čelu. Komentarišući odluku predsednika Vučića da… »

Dr Pajović: Imamo ozbiljan problem, zaražen veliki broj zdravstvenih radnika

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Direktor čačanskog Doma zdravlja dr Aleksandra Pajović zamolio je građane koji čekaju na pregled u kovid ambulantama za strpljenje, jer je sistem preopterećen zbog velikih gužvi i pritiska na opštu praksu. Rekord po broju pregledanih… »

Skoro 500 novih slučajeva korona zaraze u Moravičkom okrugu

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, tokom protekla 24 sata u Moravičkom okrugu potvrđeno je 470 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Kovid-19 potvrđen je kod 216 osoba iz Čačka (od 530 testiranih), 117 iz Gornjeg Milanovca (222)… »

Suprugu motkom pretukao i ostavio pored kontejnera? Ponovo odloženo suđenje nasilniku iz sela kod Čačka

B92 pre 2 dana
Suđenje nasilniku iz Zablaća Goranu V. koji je, kako se tvrdi, svoju suprugu Nikoliju, majku četvoro dece, pretukao skoro na smrt ponovo je odloženo u Osnovnom sudu u Čačku. Prvi put odloženo je zbog odsustva veštaka, a drugi put takođe zbog… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Sumaglica
Sumaglica
-6 ˚C
petak
Sneg
Sneg
-7˚ / 3˚
nedelja
Slaba ledena kiša
Slaba ledena kiša
-8˚ / 2˚

Vesti dana »