Čačak

U Srbiji još 39 umrlih od koronavirusa, novoinficirano 1.613

Novi magazin pre 2 dana
U Srbiji je u poslednja 24 sata 39 osoba umrlo od koronavirusa, a infekcija je potvrdjena kod 1.613 osoba, saopšteno je danas. Kako se navodi na sajtu covid19.rs, u tom periodu testirano je 12.526 uzoraka. Hospitalizovano je 3.567 osoba, od kojih su 164… »

U Preljini je ostalo još oko 200 protestanata

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čačak - U Preljini je još uvek saobraćaj blokiran na mestu nedaleko od crkve koje je najfrekventnija saobraćajnica gde se ukrštaju putevi iz pravca Užica i Kraljeva. Trenutno je oko 200 nezadovoljnih građana, demonstranata koji još uvek… »

Potražnja ne jenjava; parcele prodate po deset puta većoj ceni od ponuđene

B92 pre 2 dana
U Gradskoj upravi u Čačku licitacijom su prodate četiri parcele građevinskog zemljišta iz javne svojine i to po iznosima koji su višestruko uvećani, čak i po desetinu puta. Tako je katastarska parcela površine 14 ari, u Aveniji lipa, za koju je… »

Uvrede na račun Velimira Ilića u Preljini

Nova pre 2 dana
Protest u Preljini kod Čačka se završio. Kolone duge nekoliko kilometara su formirane iz pravca Kraljeva, Užica i Beograda. Danas je oko 1000 ljudi blokiralo je Ibarsku magistralu, a na kraju je zabeležen još jedan incident kada je žena napala… »

U Preljini kod Čačka fingirane provokacije, čovek preti da će skočiti sa mosta

Luftika pre 2 dana
Građani širom Srbije okupili su se na dogovorenim lokacijama. Protesti na 52 lokacije uglavnom mirno prolaze. Međutim, u Preljini je nepoznati muškarac zapretio da će da skočiti sa pešačkog mosta. On se nakon toga sklonio sa tog mesta, a… »

Bez tenzija i incidenata na punktu u Preljini, blokada proširena na put kroz varošicu

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Blokada saobraćaja na punktu u Prelji i dalje traje. Ono što je najvažnije, mirno je, nema bilo kakvih tenzija niti incidenata. Više stotina okupljenih građana mirno stoje u blokadi saobraćajnice, a oko 14:45 blokirali su i put koji sa… »

Muškarac zapretio da će skočiti sa pešačkog mosta u Preljini

Morava info pre 2 dana
ČAČAK – Tokom blokade magistrale u Preljini nepoznati muškarac u jednom trenutku zapretio je da će da skoči sa pešačkog mosta iznad ove saobraćajnice. On se nakon toga sklonio sa tog mesta, a organizatori protesta navode da je reč o… »

Muškarac zapretio skokom s mosta u Preljinu

Nova pre 2 dana
Nepoznati muškarac zapretio je da će da skoči sa pešačkog mosta u Preljini. On se nakon toga sklonio sa tog mesta, a organizatori protesta navode da je reč o provokaciji. „Mi nismo huligani i nećemo dozvoliti da nas isprovociraju. Nismo huligani… »

Radovi se privode kraju: Prvi automobili - "pre Deda Mraza" FOTO

B92 pre 2 dana
Čačak -- Kako se radovi privode kraju na deonici autoputa od Preljine do Pakovraća duge 11 kilometara, puštanje ove saobraćajnice sve je izvesnije. Radovi na ulepšavanju, ocrtavanju i postavljanju zaštitnih ograda po nemačkom standardu, ulaze u… »

Svakog trenutka očekuje se blokada magistrale u Preljini

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Čačak - Ibarska magistrala u Prenjini još uvek nije blokirana, ali to se očekuje svakog trenutka, tamo se okupilo više stotina demonstranata, koji su došli iz cele zapadne Srbije. Prema saznanjima Glasa zapadne Srbije u nekim gradovima kao što su… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1 ˚C
utorak
Jak sneg
Jak sneg
-4˚ / 1˚
sreda
Slaba ledena kiša
Slaba ledena kiša
-7˚ / 1˚

Vesti dana »