Čačak

Vučić najavio nova ulaganja i pomoć države: "Za Kragujevac do 2025. godine izdvajamo milijardu evra"

Srbija danas pre 17 sati
Vučić je najavio da će uskoro doći u Kragujevac, kako bi predočio ceo plan za razvoj tog grada i Šumadije, navodeći da ima mnogo ideja i da će građani biti zadoovljni. Vučić je najavio da će uskoro doći u Kragujevac, kako bi predočio ceo… »

Tri smrtna ishoda na kovid odeljenju u Čačku

Morava info pre 18 sati
ČAČAK – Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminula su tri pacijenta. Borbu sa koronom izgubile su žene i muškarac iz Čačka (87, 92 i 89). U četvrtom talasu korona zaraze, od sredine jula do danas, preminulo je 258… »

Smeh u sali Vučić se našalio i pomenuo srpski grad koji jača iz dana u dan - Gde god odete, oni tamo...

Alo pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas puštanju u rad prve Nacionalne platforme za veštačku inteligenciju u Srbiji, u Državnom data centru u Kragujevcu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je država Srbija i više nego… »

Preminulo troje Čačana za samo jedan dan od korona virusa: U Moravičkom okrugu znatno manjen broj zaraženih

RINA pre 19 sati
Pretraga Registracija Preminulo troje Čačana za samo jedan dan od korona virusa: U Moravičkom okrugu znatno manjen broj zaraženih Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovano je 54… »

Gradonačelnik Milun video strane plaćenike u Preljini – građani mu odgovorili

Nova pre 19 sati
Gradonačelnik Čačka, Milun Todorović video je nasilje i strane plaćenike na protestima u Preljini i gradskim saobraćajnicama. U saopštenju koje je objavio na svom Fejsbuk nalogu navodi da je "nasilje koje smo imali priliku da gledamo, za svaku… »

U čačanskoj bolnici smeštena 54 pacijenta, od posledica korona virusa preminula tri lica

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Čačak- Na svim kovid odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak hospitalizovana su 54 pacijenta. U respiratornom centru smešteno je sedam obolelih, dok je jedna osoba priključena na respirator. U protekla 24 časa bilo je četiri prijema i pet… »

Lidija Trmčić prvak Srbije

Zoom UE pre 21 sat
UŽICE – Lidija Trmčić, iz Karate kluba Užice, osvojila je titulu prvaka Srbije na turniru održanom u Pančevu. Karate klub “Užice” nastupio je sa troje takmičara. U kategoriji juniorki do 53 kilograma Lidija Trmčić pobedila je takmičarke… »

Pet decenija DK u Čačku: Dom u kome stanuje kultura

Glas Zapadne Srbije pre 21 sat
Čačak – Dom kulture u Čačku objavio je, u 500 primeraka i na 230 stranica, monografiju o poluvekovnom trajanju i radu, pod jednostavnim naslovom „50 godina”. Među korice je smešteno mnoštvo tekstova i svedočenja o zbivanjima i priredbama pod… »

Uspešan vikend za ivanjičke boksere

InfoLIGA pre 21 sat
SK“MY GYM“Ivanjica učestvovao je na 6.kolu lige BSŠP (Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja) 5.12.2021. godine u Čačku. Klub“MY GYM“ je učestvovao sa šest takmičara: -Milena Ćeriman je imala javni sparing sa Đinom Miletić iz BK… »

Šest novih pumpi na auto-putu Miloš Veliki

Glas Zapadne Srbije pre 22 sata
Plan je da se sa obe strane autoputa izgrade pumpe sa odmorištima, i to pod dve kod Ljiga i Lajkovca i po jedna kod Obrenovca i Čačka, saznaje Informer. Već duže vreme vozači na ovom autoputu nemaju priliku da natoče gorivo ili da se okrepe. U… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
1 ˚C
utorak
Jak sneg
Jak sneg
-4˚ / 1˚
sreda
Slaba ledena kiša
Slaba ledena kiša
-7˚ / 1˚

Vesti dana »