Čačak

Korona u Čačku odnela još jedan život

B92 pre 1 dan
Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovano je 49 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je pet pacijenata, a dva pacijenta su na respiratoru. U protekla 24 časa bio je prijem devet pacijenata i… »

Korona nemilosrdno hara Moravičkim okrugom: Odnela još jedan ljudski život, dva pacijenta se bore za svaki atom kiseonika…

RINA pre 1 dan
Pretraga Registracija Korona nemilosrdno hara Moravičkim okrugom: Odnela još jedan ljudski život, dva pacijenta se bore za svaki atom kiseonika priključeni na respiratore Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su… »

Najveće plate u Beogradu, Zapadna Srbija - Lučani, Gornji Milanovac, Užice, Čačak..

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prosečna neto zarada u Srbiji u novembru prošle godine iznosila je 69.136 dinara, što je u poređenju sa istim mesecom 2020. predstavljalo rast od 13,5 odsto nominalno i 5,6 odsto realno, objavio je Republički zavod za statistiku. Medijalna neto… »

Ekonomska škola i Osnovna škola u Trnavi dobijaju fiskulturne sale

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Ekonomska škola nema svoju fiskulturnu salu, pa njeni đaci koriste „Sokolanu” prostor nekadašnjeg Sokolskog doma. „Prioritet je Ekonomska škola i učenici ekonomske škole. Mnogo novca ćemo uložiti u opremanje i uređenje… »

Grad Čačak stalnu budžetsku rezervu opredelio za pomoć medicinskim radnicima

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Danas je održana 35. sednica Gradskog veća na kojoj se odlučivalo o 39 tačaka dnevnog reda. „Na dvenom redu se našlo 39 tačaka. Najvažnije su naravno usvajanje programa rada naših ustanova kulture sa tendencijom da se sve ustanove… »

Zbog bolesti glumca otkazana predstava “Crvena“

Morava info pre 1 dan
ČAČAK – Pozorišna predstava “Crvena“, koja je trebalo da bude odigrana 28. januara u Domu kulture Čačak, otkazana je zbog bolesti glumca, saopšteno je iz ove ustanove. Kupljene ulaznice mogu biti vraćene na blagajni Doma kulture radnim danima… »

Vozio pod dejstvom kanabisa - završio iza rešetaka

B92 pre 1 dan
Pripadnici saobraćajne policije u Čačku zaustavili su juče u Preljini tridesetogodišnjeg vozača automobila "reno klio" koji je vozio pod dejstvom kanabisa. Vozač je isključen iz saobraćaja, određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega… »

Pod dejstvom kanabisa vozač "reno klia" zaustavljen u Preljini: Završio iza rešetaka, biće podneta prekršajna prijava

RINA pre 1 dan
Pretraga Registracija Pod dejstvom kanabisa vozač "reno klia" zaustavljen u Preljini: Završio iza rešetaka, biće podneta prekršajna prijava Čačak - Pripadnici saobraćajne policije u Čačku zaustavili su juče u Preljini tridesetogodišnjeg… »

U čačanskoj bolnici hospitalizovano 49 pacijenata, jedno lice preminulo od korone

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid hospitalizovano je 49 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je petoro od kojih je dvoje na respiratoru. U protekla 24 časa bio je prijem devet pacijenata dok… »

Životna priča Darka iz Zemuna rasplakala Tviter: "Našao sam ga mrtvog u kupatilu. Ono moje go**o od oca nije htelo ni na…

Blic pre 1 dan
Veliki broj mladih koji je pre više od trideset godina osetio kakva sudbina čeka Jugoslaviju, na vreme je otišao daleko, poput Dejana iz Zemuna. Međutim, i pre njegovog odlaska iz rodnog grada, život se postarao da mu zada par teških udaraca, a… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Sumaglica
Sumaglica
-3 ˚C
petak
Sneg
Sneg
-7˚ / 3˚
nedelja
Slaba ledena kiša
Slaba ledena kiša
-8˚ / 2˚

Vesti dana »