Čačak - vesti

Domaćin za prvi trijumf u međusobnim duelima: Javor - Partizan, sastavi 13h

Kurir pre 4 minuta
JAVOR: Đogatović - Terzić, Kornelijus, Kolaković, Amanović - Mitošević, Karišik - Eliomar, Milanović, Sević - Ivanovski. PARTIZAN: Stojković - Vulićević, N.R. Miletić, Mitrović, N.G. Miletić - Pantić, Jevtović - Tošić, Tavamba, Janković - Ožegović. SUDIJA: Bojan Nikolić (Kragujevac) Domaći tim ove... »

Pred većnicima sutra izveštaji o realizaciji javnih preduzeća

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Čačak - Na dnevnom redu 43. sednice Gradskog veća koja će se održati sutra 20. novembra našlo se čak 27 tačaka. Gradski većnici će sutra raspravljati o utrvrđivanju predloga odluke o izmenama i dopunama odluke o gradskim upravama ali i o usvajanju pravilnika o izmenama postojećeg o unutrašnjem... »

Crkva Lazarica uskoro potpuno oslikana

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Čačak - Nastavljanjem oslikavanja i planiranim završetkom oslikavanja priprate, ovog meseca privodi se kraju kompletno oslikavanje hrama i za nekoliko dana biće zaokružena celina oslikavanja hrama Sv. kneza Lazara. Ostaje da se iduće godine urade freske na galeriji i da se time završi komplet... »

Kinezi kasne sa izgradnjom auto-puta ka Čačku

Glas Zapadne Srbije pre 12 sati
Radovi na dve deonice Koridora 11, koje gradi kineska kompanija Urađeno je oko 75 odsto posla. U toku su pregovori sa kineskom kompanijom "Šandong" o produžetku roka. Umesto do kraja ove, od Obrenovca do Čačka ćemo Koridorom 11 stići u najboljem slučaju polovinom sledeće godine. Na dve deonice, od... »

Čačanin pobedio Parking servis

Auto blog pre 13 sati
Sudovi u Čačku ukinuli su zaključak izvršitelja i odbili tužbu "Parking servisa" iz Beograda, kojima je od Miloša Milosavljevića traženo da plati 19.530 dinara na ime troškova parkiranja u glavnom gradu Srbije, uz trogodišnju kamatu, prenosi Politika. Povrh toga, "Parking servis" je dužan da... »

Pridvorica – spomenik seljaku, sarkofag i još ponešto

RTS pre 17 sati
RTS: Pridvorica – spomenik seljaku, sarkofag i još ponešto
U Pridvorici kod Čačka meštani su, uz put, napravili spomen-područje „Tošin do“. Pored spomenika seljaku, krajputaša i nekoliko obeležja izginulim u ratovima, nalazi se i sarkofag pronađen u njihovom selu. Želja im je da privuku turiste i upoznaju ih sa istorijom tog sela.
Pridvoričani se prošlošću diče, čuvaju obeležja na generacije iza njih, na pale borce u prohujalim ratovima. Poštuju seljaka, kome podigoše nesvakidašnji spomenik. Na njihovom spomen-području je i sarkofag za koga ne mogu da... »

Voždovac, Vojvodina, Čukarički - egal!

Mondo pre 17 sati
Svi najbliži pratioci "večitih" imaju isti broj bodova - 31. Čuka i Voždovac jer su pobedili, a Vojvodina jer je odigrala nerešeno sa Radnikom.
Foto: MN Press "Večiti" rivali već su se izdvojili na čelu tabele, a prvi pratioci ove subote imaju isti broj poena - 31. Vojvodina je kod kuće odigrala nerešeno protiv Radnika iz Surdulice (0:0), Čukarički je pobedio na stadionu... »

Odlažu se radovi: Kinezi kasne na dve deonice Koridora 11

Blic pre 23 sata
Radovi na dve deonice Koridora 11, koje gradi kineska kompanija "Šandong", neće biti otvorene ove godine.
Umesto do kraja ove, od Obrenovca do Čačka ćemo Koridorom 11 stići u najboljem slučaju polovinom sledeće godine, pišu "Novosti". Na dve deonice, od Obrenovca do Uba i od Lajkovca do Ljiga, koje je trebalo da budu završene tokom... »

Čačanin doskočio Parking servisu: Kola su svačija

B92 pre 1 dan
B92: Čačanin doskočio Parking servisu: Kola su svačija
"Parking servis” je dužan da Čačaninu isplati 29.840 dinara za troškove parničenja.
Sudovi u Čačku ukinuli su zaključak izvršitelja i odbili tužbu "Parking servisa” iz Beograda, kojima je od Miloša Milosavljevića traženo da plati 19.530 dinara na ime troškova parkiranja u glavnom gradu Srbije, uz trogodišnju... »

Gradonačelnik Čačka protiv vanrednih izbora

Danas pre 1 dan
Gradonačelnik Čačka i član predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Milun Todorović do sada je jedini funkcioner SNS-a koji je javno rekao da se protivi raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora, preneo je danas portal Komentar-pres (www.komentarpress.net). "Lično ne vidim razlog za... »

Stefanović: Tim za Beograd biće poznat početakom naredne godine

Novi magazin  pre 2 sata  još 14 povezanih

Drugi krug lokalnih izbora na Kosovu

Danas  pre 2 sata  još 11 povezanih

Posada nestale argentinske podmornice pokušava da uspostavi kontakt

Novi magazin  pre 1 sat  još 9 povezanih

Jeremić: Drama nije završena

Danas  pre 46 minuta  još 3 povezane

Požar u dvospratnici odneo 19 života

Mondo  pre 3 sata  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.