Čačak

Telekom pozivao United Mediju da im pošalje predlog ugovora za svih 19 kanala

Danas pre 11 sati
Telekom pozivao United Mediju da im pošalje predlog ugovora za svih 19 kanala, uključujući Sport Klub, Nova s, Nova sport, N1, navodi se u saopštenju Telekoma. Kako se navodi u saopštenju ponuda mora da bude u skladu sa Zakonima Republike Srbije… »

Sloboda bi da se vrati u pobednički ritam, okk Beograd za odličan pet

Mozzart sport pre 45 minuta
Čak pet utakmica Košarkaške lige Srbije je na programu ove subote. Minulo kolo u domaćem šampionatu poslalo je neke zaista lepe slike i dešavanja u etar. Nakon odigranog derbija u Užicu između domaće Slobode i gostujućeg Borca iz Čačka… »

Lica izuzetnih učenika na bilbordima širom Srbije

RTS pre 1 sat
Beograd, Novi Sad, Niš, Užice, Kragujevac i Čačak ovih dana dobili su prave ukrase – ukupno 38 bilborda sa fotografijama talentovanih učenika, osvajača međunarodnih nagrada iz informatike, robotike, fizike, hemije, matematike, muzike... Bilbordi… »

Telekom Srbija pozvala UM da dostavi predlog ugovora za 19 kanala

N1 Info pre 15 sati
Telekom Srbija i kablovski operatori pod brendom Supernova pozvali su United Media da im, kako navode, pošalje predlog ugovora za svih 19 kanala, uključujući Sport Klub, Nova s, Nova sport, N1. Naveli su da ponuda "mora da bude u skladu sa Zakonima… »

Naučno tehnološki parkovi radiće i u Čačku i Nišu

Novi magazin pre 19 sati
U Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja potpisani su sporazumi o sprovođenju projekta "Tehnopark Srbija 2 - podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova", kojim se predviđa prenos modela, znanja i iskustva Naučno-tehnološkog parka… »

NTP Čačak dobija pola miliona švajcarskih franaka

Glas Zapadne Srbije pre 16 sati
Čačak – Švajcarska vlada u naredne četiri godine doniraće 3,75 miliona švajcarskih franaka za podršku daljem razvoju inovacija i širenje mreže naučno – tehnoloških parkova u Srbiji. U okviru realizcaije tog projketa, gradonačelnik Čačka… »

Jovanović i Todorović dogovorili obnovu spomen obeležja Jevremu Vukosavljeviću

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Topola, Čačak – Predsednik Skupštine opštine Topola, Dragan Jovanović i gradonačelnik Čačka, Milun Todorović, dogovorili su da se obnovi grobno mesto Jevrema Vukosavljevića, zvanog Rus. Njegovi zemni ostatci su od 1876. godine na čačanskom… »

Ovo je Marija iz Leskovca, samohrana majka troje dece Veče u trošnoj kućici bez vode često dočekaju bez ijednog zalogaja

Kurir pre 17 sati
Mama je bolesna. Sve joj pomažem što joj treba. Idem za vodu, sečem drva, idem u školu, kaže Miljan, Marijin sin. LESKOVAC - Posle priče iz Čačka na koju je reagovalo nadležno Ministarstvo, javila se i Marija Pejković, samohrana majka troje dece… »

JKP „Komunalac” organizuje besplatne ginekološke preglede

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Čačak - Kada je reč o obolevanju i umiranju od raka grlića materice, Srbija se nalazi na petom mestu u Evropi. Niska svest o važnosti obavljanja preventivnih pregleda jedan je od glavnih razloga za ovako lošu statistiku. I upravo zbog toga brinući… »

Gradski bedem na proleće u novom ruhu

Glas Zapadne Srbije pre 1 dan
Prva faza rekonstrukcije gradskog bedema od Borčeve hale do restorana Belvi biće završena do kraja februara, rekao je za Glas zapadne Srbije pomoćnik gradonačelnika Čačka Milan Bojović. Prema njegovim rečima biće urađena pešačka staza dužine… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Sumaglica
Sumaglica
-8 ˚C
nedelja
Kiša povremeno
Kiša povremeno
1˚ / 6˚
ponedeljak
Znatno oblačno
Znatno oblačno
1˚ / 7˚

Vesti dana »