Čačak

Čačani iz kafane išli u radničke pobede: Tabla sa znakom 8-8-8 i danas stoji netaknuta

Glas Zapadne Srbije pre 35 minuta
Čačak – Opšte je poznato da Srbi u kafani sklapaju najviše prijateljstava, poslovnih poznanstava ali i rešavaju probleme koji ih tište. Tako je danas, a tako je bilo i pre 136 godina kada je sagrađana jedna od najstarijih kafana u Šumadiji, koja… »

Patrijarh Pavle: živeo je po jevanđelju od monašenja do upokojenja

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Čačak - U Kućancima su na kraju prošle sedmice obeleženi destogodišnjica upokojenja patrijarha srpskog Pavla (Gojka Stoječvić), rođenog u tom selu kod Donjeg Mihiljca, tada u carevini Austrougarskoj, i vozdizanje mesne bogomolje. Sadašnju pastir… »

Čačani iz kafane išli u radničke pobede: Tabla sa znakom 8-8-8 i danas stoji netaknuta (FOTO)

RINA pre 17 sati
Čačak – Opšte je poznato da Srbi u kafani sklapaju najviše prijateljstava, poslovnih poznanstava ali i rešavaju probleme koji ih tište. Tako je danas, a tako je bilo i pre 136 godina kada je sagrađana jedna od najstarijih kafana u Šumadiji, koja… »

Ovo su dobitnici Decembarske nagrade Čačka

Morava info pre 11 sati
ČAČAK – Komisija za obeležavanje praznika i dodelu priznanja predložila je odbornicima Skupštine grada da se Decembarska nagrada dodeli Osnovnoj školi “Tatomir Anđelić” iz Mrčajevaca, Centru za socijalni rad, kao i književniku Milutinu… »

Red im je pomoći

Vesti online pre 14 sati
Teško je bilo proteklih dana stići na planinu Jelicu sa čijih se vrhova kao na dlanu vidi Čačak, ali i gotovo celo Dragačevo, i doći do porodice Milana Čubrića, koji sa porodicom živi na samom vrhu, na kome su njegovi preci sagradili vajat u… »

Vučić: Za deset dana biće potpisan ugovor o gradnji Moravskog koridora

Morava info pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu da će u narednih deset dana uslediti potpisivanje ugovora za izgradnju Moravskog koridora. Prema njegovim rečima, potpisivanje ugovora za Moravski koridor organizovaće na deonici budućeg… »

Velimir Ilić: Vučiću skočio pritisak od sopstvenih laži

Morava info pre 15 sati
ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić ocenio je da je najava ministra za državnu upravu i loklanu samoupravu o promeni Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi „skandalozna“. – Ovo što oni pokušavaju da urade sa tim Zakonom je… »

Tabla sa misterioznim znakom 8-8-8 i dalje stoji netaknuta - Otkrivamo priču koja se krije iza mesta u srcu Šumadije! (foto)

Alo pre 16 sati
Objekat u srcu Šumadije preživeo oba rata. * Jedna od najstarijih kafana u Šumadiji se nalazi u Čačku! * U ovoj kafani od 1904. do 1912. godine nalazio se Radnički dom * Kafana “Car Lazar” jedina je koja je preživela oba rata Opšte je poznato… »

Radnici FRA ogorčeni: Dok jedan čovek sa vrha govori da se otvaraju nova radna mesta, zatvara se profitabilan pogon

Morava info pre 17 sati
ČAČAK – Pošto su u petak sudski izvršitelji preuzeli deo pogona za izradu kugličnih vretenja Fabrike reznog alata (FRA) u Čačku, radnici su danas započeli sa preseljenjem mašima u hale koje su ostale u njihovom vlasništvu. U vlasništvu FRA… »

Sudar titana ABA 2 lige: Borac protiv slovenačkog Heliosa (FOTO)(VIDEO)

RINA pre 17 sati
Čačak - Nakon pređenih dve hiljade kilometara, odigrane dve teške utakmice i trijumfa nad ekipom Splita u Hrvatskoj, košarkaši Borca na domaćem terenu dočekuju trećeplasiranu ekipu KK „Helios“ iz Domžala u 8. kolu ABA 2 lige, sa kojim će… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Slaba kiša
Slaba kiša
13 ˚C
sreda
Sumaglica
Sumaglica
7˚ / 10˚
četvrtak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 11˚

Vesti dana »

Žena koja prati 450 „mračnih“ Instagram naloga

BBC News pre 42 minutajoš 2 povezane

Audi RS Q8

Auto blog pre 5 satijoš 1 povezana