Čačak

Todorović pred gostovanje u Laktašima: Na svaku narednu utakmicu gledamo kao na finale

Morava info pre 23 minuta
ČAČAK – Dve nedelje su prohujale od kada je poslednji put tabor Borca istrčao na parket. Bilo je to u meču sa Krkom u Čačku, koji su izabranici Marka Marinovića neočekivano i pomalo nesrećno izgubili (86:90). Najbolji igrač tog duela bio je… »

Postavljena signalizacija na Stazi patrijarha Pavla u okolini Čačka: Ovo je put zdravlja od Gornje Trepče do manastira…

RINA pre 53 minuta
Čačak – Šumovita planinska staza nekad je bila jedini i najkraći put kojim su meštani Gornje Trepče stizali do manastira Vujan. Ali po svedočenju starih tuda je prolazio i najvoljeniji srpski patrijarh Pavle koji je ovde proveo deo svog monaškog… »

Postavljena signalizacija na Stazi patrijarha Pavla od Gornje Trepče do manastira Vujan

Glas Zapadne Srbije pre 29 minuta
Čačak – Šumovita planinska staza nekad je bila jedini i najkraći put kojim su meštani Gornje Trepče stizali do manastira Vujan. Ali po svedočenju starih tuda je prolazio i najvoljeniji srpski patrijarh Pavle koji je ovde proveo deo svog monaškog… »

Crn dan u čačanskoj bolnici: 5 pacijenata preminulo, 11 na respiratorima

Kurir pre 1 sata
Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovano je 203 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 11 na respiratorima. U protekla 24 časa preminulo je pet pacijenata: S.M… »

Crn dan za Lučane: U čačanskoj bolnici preminula četiri kovid pacijenta iz ove opštine

RINA pre 2 sata
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovano je 203 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 11 na respiratorima. U protekla 24 časa preminulo je pet… »

Moravički okrug: Novozaraženih 304, preminulo pet osoba

RTV pre 2 sata
ČAČAK - U Opštoj bolnici Čačak, na kovid odeljenjima, hospitalizovano je trenutno 203 pacijenata, a od prethodnog izveštaja Radnog tima za praćenje širenja virusa korona, preminulo je pet osoba za koje je bilo potvrđeno da su pozitivne na virus… »

Još pet smrtnih ishoda u čačanskoj bolnici, i dalje se povećava broj pregleda

Morava info pre 3 sata
ČAČAK – Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminulo je još pet pacijenata. Troje je iz Lučana, a po jedan iz Čačka i Guče, starosne dobi od 61 do 75 godina. U trećem talasu korona epidemije u Moravičkom okrugu do… »

Stigli rezultati analize 612 uzoraka iz Moravičkog okruga, čak 50 odsto kovid pozitivnih

Morava info pre 2 sata
ČAČAK, LUČANI, GORNJI MILANOVAC, IVANJICA – Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u Moravičkom okrugu potvrđena su još 304 slučaja zaraze koronavirusom. Kovid-19 je potvrđen kod 168 osoba iz Čačka (prema jučerašnjim podacima bilo ih je… »

Crni dan za lučane: U čačanskoj bolnici preminula četiri kovid pacijenta iz ove opštine

Srbija danas pre 2 sata
U čačansku bolnicu primljeno 21 pacijent, otpušteno 22. Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovano je 203 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 11 na… »

U čačanskoj bolnici pet osoba preminulo, 11 osoba na respiratorima

Glas Zapadne Srbije pre 3 sata
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovana su 203 pacijenta. U respiratornom centru smešteno je 19 pacijenata, od kojih je 11 na respiratorima. U protekla 24 časa bio je prijem 21… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Znatno oblačno
Znatno oblačno
3 ˚C
četvrtak
Znatno oblačno
Znatno oblačno
-1˚ / 4˚
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-4˚ / 6˚

Vesti dana »