Čačak

Čačak je trenutno sportska prestonica Srbije: Na terenima pored Morave otvorene Sportske igre mladih, mlašani se takmiče u…

RINA pre 15 minuta
Čačak je trenutno sportska prestonica Srbije: Na terenima pored Morave otvorene Sportske igre mladih, mlašani se takmiče u pet disciplina (FOTO)(VIDEO) Čačak - Sportske igre mladih predstavljaju najveću manifestaciju amaterskog sporta u Evropi… »

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice smešteno 84 pacijenta: Osam bolesnika u teškom stanju, troje na respiratorima

RINA pre 9 minuta
Na kovid odeljenjima čačanske bolnice smešteno 84 pacijenta: Osam bolesnika u teškom stanju, troje na respiratorima Čačak – Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno su hospitalizovana 84 pacijenta. U respiratornom centru nalazi se osam… »

U čačanskoj bolnici 84 kovid pacijenta, troje na respiratoru

Glas Zapadne Srbije pre 15 minuta
Čačak - Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 84 pacijenta. U respiratornom centru smešteno je osam pacijenata, tri pacijenta su na respiratoru. U protekla 24 časa bio je prijem… »

Misterija na Železničkom mostu u Čačku: Prolaznici pronašli nekoliko neobičnih tragova, istražuje se da li je neko preko…

Blic pre 27 minuta
Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policisjkoj upravi u Čačku koja je izašla na lice mesta, a prema nezvaničnim informacijama sumnja se da… »

Britanska Endava otvorila predstavništvo u Novom Sadu - Četvrta lokacija u Srbiji

B92 pre 33 minuta
Nakon Beograda, Kragujevca i Čačka, britanska softverska kompanija Endava, koja od 2015. godine posluje u Srbiji, otvorila je četvrti razvojni centar u našoj zemlji. Cilj kompanije je da osnivanjem predstavništva u Novom Sadu doprinese razvoju… »

Protest radnika u Čačku: Traže otpremnine i doprinose

Nova pre 33 minuta
Oko pedesetak radnika Fabrike reznog alata protestovali su jutros ispred zgrade Gradske uprave u Čačku, jer se i nakon mnogo obećanja koja su dobili da će im biti isplaćene otpremnine, zarade i uplaćeni doprinosi za PIO, još uvek ništa nije… »

U Boljevcima svi kao jedan

RTV pre 1 sat
NOVI SAD - Protekli prvomajski i uskrnji praznici izmamili su gradsko stanovništvo u prirodu i ruralne i manje poznate krajeve države masovno su potražili građani Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca, Čačka, i mnogih drugih velikih gradova… »

U Čačku otvorene Sportske igre mladih

Glas Zapadne Srbije pre 51 minuta
Čačak - Sportske igre mladih predstavljaju najveću manifestaciju materskog sporta u Evropi, čiji je osnovni cilj promocija zdravog način aživota i prijateljstva. Igre su orvorene na terenima SC Mladost, jutros u 10 časova, a takmičenje se… »

Misterija na mostu u Čačku - sveća, novac i crveni kanap: Sve podseća na vradžbine, a sumnja se na samoubistvo (foto)

Mondo pre 1 sat
Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja. Na Železničkom mostu u Čačku, uz samu ogradu pronađene su torba i lične stvari za koje se ne zna kome pripadaju. Prolaznici su to prijavili Policisjkoj… »

Endava otvorila predstavništvo u Novom Sadu

PC Press pre 1 sat
Nakon Beograda, Kragujevca i Čačka, engleska softverska kompanija Endava, koja od 2015. godine posluje u Srbiji, otvorila je četvrti razvojni centar u našoj zemlji. Cilj kompanije je da osnivanjem predstavništva u Novom Sadu doprinese razvoju… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Delimično oblačno
Delimično oblačno
21 ˚C
sreda
Jaka kiša
Jaka kiša
11˚ / 22˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
7˚ / 20˚

Vesti dana »