Čačak

Čačak: Povređena dva radnika na poligonu "Slobode"

B92 pre 43 minuta
Dvojica radnika lakše su povređena prilikom ispitivanja podsklopova upaljača za municiju 30 mm koje su vršili na opitnom poligonu. Poligon se nalazi u krugu Kompanije "Sloboda" ad Čačak, saopštila je ta kompanija. U saopštenju se navodi da se sve… »

Eksplozija u Slobodi, dvojica radnika povređena

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Čačak - Na poligonu čačanske „Slobode“ aktivirao se jedan upaljač projektila i izazvao manju eksploziju u kojoj su lakše povređena dvojica radnika. U srpskoj namenskoj industriji danas je zabeležen još jedan incident - posle jučerašnjeg… »

Hala kraj Morave dobija novi izgled: Rekonstrukcija vredna 3,5 miliona evra

RINA pre 19 minuta
Čačak - Košarkaši kluba Borac davne 1969. godine dobili su pokrivenu dvoranu u kojoj su do sada trenirale najveće košarkaške legende poput Dragana Kićanovića, Radmila Mišovića, Željka Obradovića. Velikan grada košarke, Radmilo Mišović je… »

Borčeva hala uskoro postaje vlasništvo grada, nakon toga sledi rekonstrukcija i dogradnja

Morava info pre 19 minuta
ČAČAK – Dvorana Košarkaškog kluba Borac preći će u svojinu Grada Čačka, nakon što se o tome pozitivno izjasne odbornici lokalnog parlamenta. Nakon toga biće stvoreni uslovi za potpunu rekonstrukciju i dogradnju Hale kraj Morave. Gradonačelnik… »

Todorović: Cena grejanja ista kao i prošle godine, 20 miliona podeljeno medijima

Glas Zapadne Srbije pre 1 sat
Čačak - Na današnjem zasedanju čačanskog veća usvojeni su izveštaji o radu obe PU čiji je osnivač grad i data je saglasnost na planove rada za narednu godinu, izjavio je gradonačelnik Čačka Milun Todorović dodajući da će za dve nedelje biti… »

Eksplozija na “Slobodinom“ opitnom poligonu, povređena dvojica radnika

Morava info pre 45 minuta
ČAČAK – U srpskoj namenskoj industriji danas je zabeležen još jedan incident – posle jučerašnjeg požara u fabrici “Milan Blagojević“ u Lučanima, danas se na opitnom poligonu u krugu vojne fabrike “Sloboda“ dogodila manja eksplozija u… »

Povređena dvojica radnika na poligonu "Slobode" u Čačku

Insajder pre 1 sat
Dvojica radnika lakše su povređena danas oko 9.30 prilikom ispitivanja podsklopova upaljača za municiju 30 mm koje su vršili na opitnom poligonu koji se nalazi u krugu Kompanije "Sloboda" ad Čačak, saopštila je ta kompanija. Radnici su odmah… »

Eksplozija u Slobodi: Lakše povređena dva radnika (FOTO) (VIDEO)

RINA pre 2 sata
Čačak - U fabrici za proizvodnju municije „Sloboda" u Čačku, jutros su lakše povređena dvojica radnika koji su se posle ukazane pomoći vratili na radna mesta, njima je pred kraj smene preporučeno da odu kući na odmor. Kako agencija RINA… »

Eksplozija u čačanskoj "Slobodi", povređeni radnici Đorđe i Mito!

Alo pre 2 sata
U srpskoj namenskoj industriji danas je zabeležen još jedan incident. Danas se u vojnoj fabrici "Sloboda" u Čačku dogodila manja eksplozija u kojoj su povređena dvojica radnika - Đorđe Domanović (33) i Mito Kovačević (57). Posle ukazane lekarske… »

Čačak:Povređena dva radnika na poligonu „Slobode“

Studio B pre 1 sat
Dvojica radnika lakše su povređena prilikom ispitivanja podsklopova upaljača za municiju 30 mm koje su vršili na opitnom poligonu koji se nalazi u krugu Kompanije „Sloboda“ ad Čačak, saopštila je ta kompanija. U saopštenju se navodi da se sve… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Vedro
Vedro
26 ˚C
petak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
12˚ / 22˚
nedelja
Delimično oblačno
Delimično oblačno
13˚ / 21˚

Vesti dana »