Čačak - vesti

Trka za porodilište u Čačku

Danas pre 1 sat
Učešćem na 31. Beogradskom maratonu zaposleni kompanije Pernod Ricard danas su u simboličnoj trci obezbedili donaciju za „Bitku za porodilišta“ Fonda B92, zahvaljujući kojoj će Opšta bolnica u Čačku dobiti pacijent monitor sa EKG kao i neonatalni aspirator.
Ovo je treća godina za redom da kompanija donira novac Fondu B92, saopštio je Fond. Ove godine su, osim zaposlenih iz Srbije, u trci su učestvovali i zaposleni u kompaniji Pernod Ricard u Bugarskoj i Hrvatskoj – što je... »

"Zlatni pojas Čačka" najstariji karate turnir u Evropi

Večernje novosti pre 2 sata
Karate klub "Borac" iz Čačka je ove godine po 47. put organizovao međunarodni karate turnir "Zlatni pojas Čačka" koji se održava 20. i 21. aprila
Karate klub "Borac" iz Čačka je ove godine po 47. put organizovao međunarodni karate turnir "Zlatni pojas Čačka" koji se održava 20. i 21. aprila. "Zlatni pojas Čačka" je najstariji i najkvalitetniji pozivni karate turnir u... »

Pehar za stonotenisere Borca

Glas Zapadne Srbije pre 2 sata
Čačak – Predsednik Regionalnog stonoteniskog saveza Niš, Dragan Đorđević, danas je posetio Čačak i tom prilikom uručio pehar Stonoteniskom klubu Borac za osvojeno prvo mesto u Kvalitetnoj ligi Srbije. Borac se u velikom stilu vraća na stonotenisku mapu Srbije. Posle promena u rukovodećoj strukturi... »

Upućuju ih u bolnice u Kragujevcu: U Čačku nema konzilijuma za obolele od karcinoma

iKragujevac pre 2 sata
Već drugi mesec u Opštoj bolnici u Čačku ukinuti su konzilijarni pregledi za pacijente obolele od malignih bolesti zbog čega se oni upućuju u bolnice u Kragujevcu, Beogradu ili Novom Sadu što ovim bolesnicima predstavlja dodatni problem.
Ovi teški bolesnici fizički nisu u stanju da dođu do klinika u Beogradu ili Kragujevcu. - Ovi pacijenti moraju prvo da se obrate izabranom lekaru kako bi ih uputio onkologu u čačanskoj bolnici, koji zatim daje uput za... »

Direktor bolnice sad krivi DRI, a ne Lončara

Danas pre 4 sata
Ipak se vraćaju konzilijarni pregledi u Čačku Konzilijarni pregledi obolelih od malignih bolesti ponovo će se obavljati u čačanskoj bolnici, izjavio je direktor ove zdravstvene ustanove Rade Milošević.
On je naglasio da će konzilijarne i druge konsultantske preglede svake prve subote u mesecu obavljati eminentni lekari iz drugih gradova Srbije. Prema njegovim rečima, do “kratkotrajnog prekida u obavljanju ovih pregleda“ došlo... »

Da li će Čačanima ponovo biti plitak Tamiš?

Mozzart sport pre 4 sata
Posle pobede nad Zlatiborom Borac očekuje megdan sa Pančevcima
U 2. kolu Superlige Srbije košarkaši Borca će u Pančevu ukrstiti koplja sa ekipom Tamiša (subota, 19 časova). Tim iz Čačka je u sredu odlično startovao u prvenstvu. Prilično lako i ubedljivo savladan je Zlatibor (109:80). Ta... »

Prvo mesto za učenike Prehrambeno-ugostiteljske škole

Glas Zapadne Srbije pre 5 sati
Čačak - Učenici Prehrambeno-ugostiteljske škole iz Čačka osvojili su prvo mesto na takmičenju na kojem su učestvovale srednje stručne škole i gimnazije Srbije, iz oblasti turizma, na temu „Suveniri – promocija turizma i simboli lokalnih identiteta”. Čačanski tim su činili: Milica Ružić, Aleksandra... »

Aerodromi “poludeli” za državom

BizLife pre 7 sati
Foto: ponikve.rs Posle Kraljeva i Čačka, još jedan grad u Srbiji zainteresovan je za pomoć države oko aerodroma. “Mi duboko verujemo ovoj vladi i predsedniku (Aleksandru) Vučiću da su oni ti koji jedini mogu da stave aerodrom u punu funkciju. Oni su to dokazali i time što je aerodrom ‘Nikola Tesla’... »

I Užice zainteresovano za pomoć države oko aerodroma

Nova ekonomija pre 7 sati
Posle Kraljeva i Čačka, još jedan grad u Srbiji zainteresovan je za pomoć države oko aerodroma. "Mi duboko verujemo ovoj vladi i predsedniku (Aleksandru) Vučiću da su oni ti koji jedini mogu da stave aerodrom u punu funkciju. Oni su to dokazali i time što je aerodrom 'Nikola Tesla' najbrže... »

U Čačku nema konzilijuma za obolele od karcinoma

Vesti online pre 14 sati
Već drugi mesec u Opštoj bolnici u Čačku ukinuti su konzilijarni pregledi za pacijente obolele od malignih bolesti zbog čega se oni upućuju u bolnice u Kragujevcu, Beogradu ili Novom Sadu što ovim bolesnicima predstavlja dodatni problem.
Sa prestankom rada konzilijuma lekara, sastavljenog od najeminentnijih stručnjaka i iz drugih gradova, upoznati su mnogi, ali prvi o ovom problemu javno je progovorio dr Aleksandar Radojević, lekar čačanske bolnice i lider GG Za... »

Trijumfovali srpski maratonci (FOTO)

Danas  pre 37 minuta  još 31 povezana

S.Koreja objavila da obustavlja nuklearne i raketne probe

RTV  pre 2 sata  još 25 povezanih

Narednih dana natprosečno toplo

RTS  pre 3 sata  još 14 povezanih

U Jasenovcu ponovo samo Srbi, Jevreji, antifašisti

Mondo  pre 2 sata  još 13 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.