Čačak

Marinović sumira utiske: Sezona je bila odlična, ostvarili smo sve ciljeve

Srbija danas pre 19 sati
Borac iz Čačka obezbedio opastanak u ABA ligi. Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović izjavio je da je zadovoljan sezonom koju je imao njegov tim. Čačani su prvi put u svojoj istoriji učestvovali u ABA ligi, uspeli su da sačuvaju… »

Inovacioni tim iz Čačka pobednik ovogodišnjeg Hakatona

RTK pre 20 sati
Inovacioni tim iz Čačka „Leo solušns“ pobednik je ovogodišnjeg Hakatona. Takmičenje iz oblasti programiranja na temu urbane mobilnosti održano je u okviru manifestacije „Dani Izraela u Kragujevcu“. Učestvovalo je pet ekipa koje su pred… »

Dnevnik zapadne Srbije: Probijen prvi tunel u Trbušanima, ministar Momirović poručio da nema pomeranja rokova

Glas Zapadne Srbije pre 19 sati
U Dnevniku zapadne Srbije večeras u 20:00 časova, gledaćete: Probijen prvi tunel u Trbušanima, ministar Momirović poručio da nema pomeranja rokova Ministarska Gordana Čomić u Užicu razgovarala sa predstavnicima gradova i opština Zlatiborskog… »

Završen tunel u Trbušanima na deonici auto-puta Preljina – Požega

Morava info pre 20 sati
ČAČAK – Tunel “Trbušani“ dužine 278 metara, koji se nalazi na trasi autoputa Preljina – Požega, završen je, a ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović podsetio je da je taj tunel jedan od ključnih delova… »

Da li je ovo najopasnija deonica u Srbiji? Na "magistrali smrti" kod Čačka poginulo je 100 ljudi za 20 godina (foto)

Mondo pre 20 sati
Na ovom delu puta poginulo je i ukupno 20 pešaka, meštala sela. Na ovom delu puta poginulo je i ukupno 20 pešaka, meštala sela. Da je deonica Ibarske magistrale koja prolazi kroz čačankso selo Mojsinje jedna od najopasnijih u Srbiji, pokazuje i… »

Jako nevreme na teritoriji Beograda i Srema, grad u Kragujevcu i Čačku

N1 Info pre 21 sat
Velika količina kiše sa gradom zahvatila je Beograd danas, ubrzo posle najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda o pogoršanju vremenskih uslova na teritoriji Srema i glavnog grada. U Beogradu su se formirale gužve na mostovima. Olujno vreme… »

Jak grad protutnjao srpskim selima, meštani ga kupili lopatama: Šteta pričinjena na zasadima voća i povrća u…

RINA pre 21 sat
Jak grad protutnjao srpskim selima, meštani ga kupili lopatama: Šteta pričinjena na zasadima voća i povrća u gornjomilanovačkom kraju (FOTO) Čačak – Jako nevreme koje je zahvatilo celu Zapadnu Srbiju, nije zaobišlo ni gornjomilanovački kraj… »

Jak grad protutnjao gornjomilanovačkim selima: Šteta pričinjena na zasadima voća i povrća

Glas Zapadne Srbije pre 20 sati
Čačak – Jako nevreme koje je zahvatilo celu Zapadnu Srbiju, nije zaobišlo ni gornjomilanovački kraj. Jaka kiša koja je se pretvorila u grad pogodila je sela Pranjani, Koštunići i Leušići, prenosi agencija RINA. "Nisam se nadao da nas ovako… »

Jako nevreme pogodilo gornjomilanovački kraj, šteta pričinjena na voću i povrću

Top press pre 20 sati
Čačak, Gornji Milanovac – Jako nevreme koje je zahvatilo celu Zapadnu Srbiju, nije zaobišlo ni gornjomilanovački kraj. Jaka kiša koja je se pretvorila u grad pogodila je sela Pranjani, Koštunići i Leušići, piše agencija RINA. „Nisam se nadao… »

Marinović: Sezona Borca u ABA i Superligi ligi bila je odlična

Dnevnik pre 21 sat
ČAČAK: Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović izjavio je da je zadovoljan sezonom koju je imao njegov tim. Čačani su prvi put u svojoj istoriji učestvovali u ABA ligi, uspeli su da sačuvaju mesto u jadranskoj eliti i sledeće sezone… »

Vremenska prognoza »

Čačak »
subota
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
21 ˚C
nedelja
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
12˚ / 18˚
ponedeljak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 16˚

Vesti dana »