Žabalj

U Čurugu na prodaju plac sa geotermalnim izvorima temperature 76 stepeni, za izgradnju spa centra, banjskog kompleksa ili…

Ekapija pre 9 sati
Nedavno je u nekoliko oglasnika u Srbiji osvanuo nesvakidašnji oglas – u Čurugu, u opštini Žabalj, prodaje se plac sa izvorom termalne vode, po ceni od 1,5 mil EUR. Plac površine 43.290 m2 koji se nalazi na magistralnom putu Temerin-Bečej, na 25… »

Vode Vojvodine raspisale tendere za odmuljavanje kanala za odvodnjavanje njiva u 4 grada

Ekapija pre 2 dana
Vode Vojvodine raspisale su tendere za radovi na uređenju kanalske mreže u funkciji odvodnjavanja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji četiri lokalne samouprave - Apatin, Temerin, Titel i Žabalj. Kako je navedeno u javnim pozivima, odmuljavanje… »

Ivanišević i Božić obišli turističke potencijale Čuruga i verska obeležja

RTV pre 8 dana
ČURUG - Pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević, posetio je naseljeno mesto Čurug i njegova verska obeležja i turističke potencijale. Tom prilikom, razgovarao je sa predsednikom Opštine Žabalj, Urošem Radanovićem. Obilasku… »

Vujović: Što pre rešiti nesanitarnu deponiju u Čurugu

RTV pre 12 dana
ČURUG - Ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović sa predsednikom opštine Žabalj Urošem Radanovićem i pokrajinskim sekretarom za poljoprivredu Čedomirom Božićem obišla je nesanitarnu deponiju u Čurugu. "Dogovorili smo da se ubrza rad… »

Radnik Elektrodistribucije iz Žablja uhapšen zbog primanja mita

Moj Novi Sad pre 14 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu uhapsili su V. B. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio… »

Službenih Elektrodistribucije pao zbog mita od 500 evra: Novac tražio muškarcu koji je izazvao saobraćajnu nesreću kako bi…

Blic pre 14 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu uhapsili su V. B. (1982) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio… »

Radnik EPS-a u Žablju uhapšen zbog mita od 500 evra

Radio 021 pre 14 dana
Radnik Elektrodistribucije Srbije V. B. od 39 godina uhapšen je zbog sumnje da je u opštini Žabalj primio mito. Kako navodi policija, on je uzeo 500 evra da bi mimo procedure zamenio i popravio električnu instalaciju ili ormare koji su oštećeni… »

Uhapšen zbog sumnje da je primio mito

RTV pre 14 dana
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odеljеnja za borbu protiv korupcijе, u saradnji sa Posеbnim odеljеnjеm za suzbijanjе korupcijе Višеg javnog tužilaštva u Novom Sadu uhapsili su V. B. (1982) zbog postojanja osnova… »

Uhapšen radnik Elektrodistribucije Srbije zbog mita od 500 evra

N1 Info pre 14 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je da je policija uhapsila radnika Elektrodistribucije Srbije V. B. (39) zbog sumnje da je u opštini Žabalj primio 500 evra da bi mimo procedure zamenio i popravio električnu instalaciju ili ormare… »

Radnik Elektrodistribucije uhapšen zbog mita od 500 evra

Nova pre 14 dana
Policija u Novom Sadu uhapsila je V.B. (39), službenika u Elektrodistribuciji Srbije u opštini Žabalj, koji je osumnjičan da je zahtevao i primio 500 evra da bi mimo procedure izvršio zamenu i popravku oštećenih električnih instalacija. U… »

Vesti dana »