Žabalj

Snažno nevreme na severu Srbije: Zastrašujući oblak doneo mrak i haos, a meteorolozi upozoravaju da opasnost nije prošla…

Kurir pre 4 dana
Snažno nevreme danas je drugi put u prethodnih 48 sati zahvatilo sever Srbije! Pljusak praćen gradom zahvatio je negde oko 16 sati šire područje Vojvodine. Na udaru nevremena bili su Novi Sad, Rumenka, Žabalj, Bački Jarak, Bačka Palanka, Šid… »

Mrak pao za nekoliko minuta: Grad praćen jakim vetrom tukao Žabalj

Telegraf pre 3 dana
Na udaru nevremena bili su Novi Sad, Čelarevo, Rumenka, Žabalj, Bački Jarak, Bačka Palanka, Šid, Temerin, Futog, Šajkaš. Jako nevreme ovog poslepodneva zahvatilo je sever Srbije. Pljusak praćen gradom zahvatio je oko 16 sati područje Vojvodine… »

"Potop" u Novom Sadu: Srpsku Atinu pogodilo jako nevreme VIDEO

B92 pre 3 dana
Jako nevreme pogodilo je danas Novi Sad. Padala je jaka kiša, ali i grad. Na društvenim mrežama objavljeni su i snimci "potopljenih" novosadskih ulica. Međutim, Novi Sad nije jedini grad koji je bio zahvaćen nevremenom. Na udaru kiše i grada bili su… »

Zrenjanin: Donacija robotića i dronova školama u Banatu

Danas pre 4 dana
Rotari klub Zrenjanin, u saradnji sa Rotari klubom Beograd – Čukarica, organizovao je u Zrenjaninu dodelu bespilotnih letelica dronova i robotića, osnovnim školama sa teritorije srednjeg i južnog Banata i opštine Žabalj. Donaciju su dobile ukupno… »

Žabaljski srednjoškolci u obilasku svog kraja upoznali lokalne znamenitosti

Dnevnik pre 4 dana
ŽABALj: Turistička organizacija opštine Žabalj obeležila je 43. po redu Svetski dan turizma, stavljajući fokus na mlade ljude, koji treba najpre da upoznaju lepote svog kraja. Tim povodom, organizovana je tura za učenike Srednje škole „22… »

Predsednik FSGNS Novak Kostrešević: Stvorićemo uslove primerene 21. veku

Dnevnik pre 7 dana
Nedavno je održana Izborna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Grada Novog Sada (FSGNS), na kojoj je na mesto predsednika ove organizacije ponovo izabran Novak Kostrešević. I u prethodne četiri godine, Kostrešević je bio prvi čovek najvećeg… »

In memoriam: Svetozar Saša Kovačević, kompozitor i orguljaš

Danas pre 12 dana
Pre dva dana je preminuo vojvođanski kompozitor i orguljaš Svetozar Saša Kovačević (Žabalj, 1950). Sahrana će biti sutra, u sredu, 21. septembra u 13 časova na Almaškom groblju na kom je sahranjen i Isidor Bajić, začetnik savremenog muzičkog… »

Korak ka privlačenju investicija: Traži se mesto za industrijsku zonu u Žablju

Blic pre 17 dana
O formiranju industrijske zone u Žablju, kao i o privlačenju investicija u opštinu razgovaralo se na sastanku predsednika opštine Uroša Radanovića sa predstavnicima Razvojne agencije Vojvodine. Jedna od najvažnijih tema sastanka bila je… »

Traži se mesto za industrijsku zonu u Žablju

Dnevnik pre 19 dana
ŽABALj: O formiranju industrijske zone u Žablju, kao i o privlačenju investicija u opštinu razgovaralo se na sastanku predsednika opštine Uroša Radanovića sa predstavnicima Razvojne agencije Vojvodine. Jedna od najvažnijih tema sastanka bila je… »

Nagrađeni humani osnovci iz Žablja i Đurđeva

Blic pre 22 dana
Učenici osmog razreda OŠ "Miloš Crnjanski" u Žablju i OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Đurđevu pokazali su saosećajnost i odgovornost prema svojim školskim drugarima pomažući im u učenju. Njihovo zalaganje prepoznala je lokalna samouprava, pa su… »

Vesti dana »