Žabalj

Čuružanin uhapšen zbog pretnji sudiji i napada na sudske stražare

Dnevnik 26.10.2022
Dvadesetšestogodišnji M. D. iz Čuruga uhapšen je nakon što je uputio pretnje sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu, a potom napao dvojicu stražara. Njemu je određemo zadržavanje do 48 sati nakon čega će, u zakonskom roku, butu izveden pred osnovnog… »

Oglasio se sud u Novom Sadu povodom incidenta u sudnici: Okrivljeni vređao sudiju, pa napao stražare

Telegraf 26.10.2022
Okrivljeni je zadržan do dolaska pripadnika policije, koji su ga sproveli u policijsku stanicu, radi dalje obrade. Okrivljeni M. D. koji je priveden 25. oktobra od strane pripadnika Policijske stanice Žabalj na glavni pretres u Osnovnom sudu u Novom… »

Dom zdravlja u Žablju dobio novi ultrazvučni aparat

Dnevnik 25.10.2022
ŽABALj: Dom zdravlja Žabalj dobio je novi ultrazvučni aparat sa tri sonde, čime je omogućeno snimanje mekih tkiva, poput dojki, štitne žlezde, krvnih sudova, vrata... Nabavku aparata je finansiralo Ministarstvo pravde iz sredstava oportuniteta… »

Pobednik će biti mala Leona: Narod se udružio zbog Subotičanke, na specifičan način pomažu bolesnoj devojčici

Telegraf 24.10.2022
Leona Kovač prevremeno je rođena u Subotici 2020. godine, a zbog zdravstvenih problema u bolnici je provela četiri i po meseca. Sugrađani male Leone Kovač (2) iz Subotice koja boluje od nekoliko povezanih bolesti odlučili su se na kreativan korak… »

Decu leče penzioneri: Dom zdravlja u Temerinu ostao bez pet lekara specijalista, a zamene ni na vidiku

Večernje novosti 20.10.2022
DOM zdravlja (DZ) u Temerinu ostao je bez pet lekara specijalista, kojima ne može da nađe zamenu jer ih nema na tržištu rada, a nisu blagovremeno obezbeđeni slanjem lekara opšte prakse na specijalizaciju. Dom zdravlja u Temerinu, Foto Opštinska… »

Smeće više nikad neće biti - pretnja: Sve bliži početak izgradnje regionalnog centra za upravljanje otpadom u Novom Sadu

Večernje novosti 18.10.2022
PROJEKTNO-TEHNIČKA dokumentacija za upravljanje otpadom za Grad Novi Sad i opštine Bačku Palanku, Bački Petrovac, Beočin, Žabalj, Srbobran, Temerin i Vrbas je izrađena i prošla je sve verifikacije nadležnih organa. Foto sajt JKP čistoća Time je… »

Božić šef kancelarije APV u Briselu

Dnevnik 14.10.2022
Doskorašnji pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Čedomir Božić nastaviće karijeru u Briselu. On je imenovan za šefa Predstavništva Autonomne pokrajine Vojvodine u Misiji Republike Srbije pri Evropskoj uniji, odlučila je… »

Žabalj: Kup gradova u golfu 16. oktobra (AUDIO)

RTV 14.10.2022
ŽABALJ - U nedelju 16. oktobra od 10 časova na terenima Golf kluba „Centar“ u Žablju biće održan Kup gradova u golfu. Počeci ovog turnira sežu deset godina unazad, kada je grupa entuzijasta okupila tri ekipe golfera iz Beograda, Zrenjanina i… »

Snažno nevreme na severu Srbije: Zastrašujući oblak doneo mrak i haos, a meteorolozi upozoravaju da opasnost nije prošla…

Kurir 29.09.2022
Snažno nevreme danas je drugi put u prethodnih 48 sati zahvatilo sever Srbije! Pljusak praćen gradom zahvatio je negde oko 16 sati šire područje Vojvodine. Na udaru nevremena bili su Novi Sad, Rumenka, Žabalj, Bački Jarak, Bačka Palanka, Šid… »

Mrak pao za nekoliko minuta: Grad praćen jakim vetrom tukao Žabalj

Telegraf 29.09.2022
Na udaru nevremena bili su Novi Sad, Čelarevo, Rumenka, Žabalj, Bački Jarak, Bačka Palanka, Šid, Temerin, Futog, Šajkaš. Jako nevreme ovog poslepodneva zahvatilo je sever Srbije. Pljusak praćen gradom zahvatio je oko 16 sati područje Vojvodine… »

Vesti dana »