Žabalj

Vranješe krase sloga i uspeh: Od najmlađeg do najstarijeg člana - svi su deo poznatog porodičnog biznisa u Žablju

Večernje novosti 05.06.2022
EHO stare narodne pesme "Ajmo babo u Žabalj", uz dobar glas o vrednoj i složnoj porodici Vranješ, odveo nas je u idilično mesto pored Tise i dvorište i proizvodne pogone, sređene po najsavremenijim svetskim standardima, u kojima živi i radi ova… »

"Budi Jedan" - bez aktivista na lokalnom nivou nema rešavanja problema (AUDIO)

RTV 23.05.2022
NOVI SAD - "Budi jedan od aktivnih za solidarnost – promena je moguća ako delujemo solidarno" naziv je projekta koji, uz finansijsku podršku Evropske unije, sprovodi novosadsko udruženje "Budi jedan" u okviru programa "Solidarno za prava svih -… »

NOVOSADSKA LIGA Salajčani ubedljivo pobedili u Žablju

Dnevnik 20.05.2022
ŽSK - Slavija 0:4 (0:1). ŽABALj: Igralište ŽSK-a, gledalaca oko 150, sudija: Dragoljević (Bački Jarak). Strelci: Vučković u 30. Đanković u 50. Kućenič u 75. i Božović u 90. min utu. Žuti kartoni: Markov, Zeljko, Đurđić, Boroja, Pinjo… »

Kampanja "Na maturu bez automobila" i u Žablju

Dnevnik 14.05.2022
ŽABALj: U okviru kampanje „Na maturu bez automobila“, mladi žabaljske opštine imali su priliku da prate tribinu o bezbednosti u saobraćaju, da isprobaju „pijane naočari” i probaju simulatore čeonog udara i prevrtanja. Cilj je da se… »

Gde možete da date krv: Lokacije širom Vojvodine, u Novom Sadu na Trgu slobode

Radio 021 08.05.2022
Dobrovoljni davaoci krvi na sledećim lokacijama od ponedeljka, 9. maja, mogu da daju krv i pomognu da se nekome spasi život. Ponedeljak, 9. maj Ilandža, mesna zajednica, 9-11h Banatski Karlovac, mesna zajednica, 12-14h Inđija, dom zdravlja, 8-12h… »

U Žablju se uskoro otvara Centar za inovacije u zapošljavanju

Dnevnik 07.05.2022
ŽABALj: Kancelarija za mlade iz Žablja uspešno je konkurisala kod Ministarstva omladine i sporta s projektom osnivanja centra za inovacije u zapošljavanju, te održavanje obuka koje će mladima pomoći u zaposlenju. Ugovor o dodeli sredstava potpisali… »

Svetski dan knjige obeležen u žabaljskoj biblioteci

Dnevnik 26.04.2022
ŽABALj: Svetski dan knjige i autorskih prava obeležava se 23. aprila, a odluka o obeležavanju tog dana doneta je na Generalnoj konferenciji Uneska, održanoj u Parizu 1995. godine. Odabran je baš taj datum, jer je tada godišnjica smrti čuvenih… »

Stravičan snimak sa mesta tragedije kod skretanja za Ripanj Automobil potpuno smrskan, saobraćaj u kolapsu (video)

Alo 22.04.2022
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod skretanja za Ripanj na Ibarskoj magistrali nastradao je muškarac star oko 50 godina. Tragedija se dogodila oko 5.30 sati kada su se sudarili automobil marke "fiat punto" koji je vozio nastradali i "opel… »

Prevrnuo se kombi kod Šajkaša, pet osoba primljeno u KC Vojvodine

Politika 21.04.2022
NOVI SAD – Pet osoba primljeno je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, nakon povreda koje su zadobili u saobraćajnoj nesreći koja se danas desila kod mesta Šajkaš. Pacijenti su zbrinuti i u toku je dijagnostika, a za sada niko od… »

Osmoro povređenih u teškoj nesreći kod Novog Sada (VIDEO)

Luftika 21.04.2022
Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas (21. april) u Titelu kod Novog Sada i tom prilikom povređeno je osam lica. Do nesreće je došlo oko 13.10 časova, kod mesta Šajkaš, opština Titel, na državnom putu drugog A reda Titel – Žabalj. Do… »

Vesti dana »