Žabalj

Životna priča Jelene Bin Drai: Naravno da živim u haremu, moj muž ima 147 žene

Luftika 02.08.2022
Iako je danas jedna od najbogatijih Srpkinja, Novosađanka Jelena Bin Drai nije kroz život prošla baš tako lako, kako bi se na prvi pogled moglo učiniti. Životna priča kakvu ima nekadašnja misica Jugoslavije, Jelena Jakovljević, liči na bajku… »

Veliki požar bio na žabaljskoj deponiji

Dnevnik 29.07.2022
ŽABALj: Na deponiji koja je locirana između Žablja i Gospođinaca u utorak uveče, oko 20 časova buknuo je požar, a saniran je tek 24 sata kasnije. Gotovo 24 sata žabaljski vatrogasci, uz pomoć kolega iz Temerina, gasili su požar, koji je… »

FOTO, VIDEO: Potreban vam je odmor od Novog Sada? Nalazi se na pola sata vožnje

Radio 021 27.07.2022
Iako je vreme odmora, leto ume da bude naporno. Pogotovo kada Sunce "sprži" travu, a beton postane nepodnošljiv. To je onaj trenutak kada morate baš u podne da izađete napolje, bulevar je prazan, gledate niz njega i u daljini vidite fatamorganu… »

AKO STE PLANIRALI DA IDETE U NOVI SAD, OBRATITE PAŽNJU

Zrenjaninski 17.07.2022
BEOGRAD, ZRENJANIN – Na državnom putu I B reda broj 12, na deonici Žabalj (Šajkaš) – Zrenjanin (Kikinda), kod Zrenjanina, u dužini od 30 metara, u petak, 18. avgusta, u periodu od 8 do 16.30 časova, biće izvođeni radovi na urezivanju… »

Životna priča žene bogatog šeika: Imala je 48 kilograma nije je želeo čak ni Said: Dobila sam šta sam zaslužila…

Svet & Skandal 12.07.2022
Životna priča Jelene bin Drai protkana je predivnim detaljima Jelena Jakovljević Bin Drai je bivša srpska manekenka i misica, te modni dizajner. Rođena je 16. maja 1979. godine u mestu Žabalj pored Novog Sada. Jelenini roditelji su bili prosvetni… »

Zatvoren most na Tisi između Perleza i Titela

Danas 10.07.2022
Danas do 18 časova saobraćaj na mostu na Tisi kod Titela biće potpuno obustavljen, saopštilo je Javno preduzeće “Putevi Srbije”. Most je zatvoren zbog asfaltiranja pristupnih saobraćajnica a prolaz je dozvoljen samo hitnim službama… »

Danas do 18 časova saobraćaj na mostu biće potpuno obustavljen

Zrenjaninski 10.07.2022
Danas do 18 časova saobraćaj na mostu na Tisi kod Titela, koji se nalazi na državnom putu II A reda broj 129, na deonici Titel – Perlez, biće potpuno obustavljen, saopštilo je Javno preduzeće „Putevi Srbije“. Most je zatvoren za saobraćaj… »

Most u Titelu u nedelju zatvoren za saobraćaj

Radio 021 09.07.2022
Saobraćaj preko mosta na Tisi na putu Titel – Perlez biće obustavljen u nedelju, 10. jula. Most se zatvara za saobraćaj od 8 do 18 časova, zbog asfaltiranja pristupnih saobraćajnica. Biće dozvoljen prolaz hitnim službama, vatrogascima i policiji… »

Čuruški dragulj prirode je najpopularnija plaža u Srbiji i mesto za potpuno opuštanje

Luftika 08.07.2022
Ukoliko se nađete u blizini Novog Sada, a imate dan ili dva slobodnog vremena, obavezno skoknite do Čuruga. Čurug je selo koje više podseća na gradić, sa oko 8.000 stanovnika, a pripada Opštini Žabalj. Nalazi se na reci Tisi koja je tu formirala… »

U vojvodini za 20 odsto više turista: Čurug otvorio vrata Turističkog informativnog centra

Blic 03.07.2022
Turistički informativni centar u Čurugu otvorila je Turistička organizacija opštine Žabalj, sa ciljem da sve informacije posetiocima budu dostupne na jednom mestu i kako bi još više unapredila turističku ponudu ove vojvođanske, pretežno… »

Vesti dana »