Žarko Laušević

Novi detalji Žarko Laušević se zarazio na operaciji: Otkriveno kako se glumac sada oseća

Srbija danas 01.11.2020
"Iz Urgentnog centra tada su naveli da je glumac imao visok pritisak i glavobolju..." Proslavljeni glumac Žarko Laušević (60) zaražen je korona virusom, zbog čega je od 27. oktobra na kovid odeljenju KBC Bežanijska kosa. Kako mediji prenose… »

Žarko Laušević pozitivan na koronavirus

Nova 01.11.2020
Popularni domaći glumac, šezdesetogodišnji Žarko Laušević, pozitivan je na koronavirus, saznaje Nova.rs. Kako je nezvanično potvrdio izvor blizak glumcu za naš portal, Žarko Laušević pre nekoliko dana dobio je pozitivan rezultat na koronavirus… »

Žarko Laušević je smešten u bolnicu - glumac pozitivan na koronu

Noizz 01.11.2020
Proslavljeni domaći glumac Žarko Laušević (60) pozitivan je na korona virus. Laušević je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Glumac se dobro oseća, nije životno ugrožen, komunikativan je i veseo, piše… »

Žarko Laušević pozitivan na korona virus: Glumac smešten u bolnicu!

Mondo 01.11.2020
Glumac smešten u kovid bolnicu! Glumac smešten u kovid bolnicu! Žarko Laušević pozitivan je na korona virus. On je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Kako se nezvanično saznaje, Žarko se dobro oseća, a još… »

Žarko Laušević pozitivan na koronu: Smešten je u bolnici, otkriveno u kakvom je stanju

Blic 01.11.2020
Proslavljeni domaći glumac Žarko Laušević (60) pozitivan je na korona virus. Kako saznaje "Telegraf JETSET", Laušević je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Glumac se dobro oseća, nije životno ugrožen… »

Žarko Laušević se korona virusom zarazio na operaciji

Telegraf 01.11.2020
Glumac je zahvat imao 23. oktobra, a od 27. leži na kovid odeljenju KBC Bežanijska kosa. Proslavljeni glumac Žarko Laušević (60) zaražen je korona virusom, zbog čega je od 27. oktobra na kovid odeljenju KBC Bežanijska kosa. Kako nezvanično… »

Žarko Laušević pozitivan na korona virus: Glumac je smešten u bolnicu, a evo kako se oseća!

Kurir 01.11.2020
Proslavljeni domaći glumac Žarko Laušević pozitivan je na korona virus. Laušević je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Nije poznato gde se Žarko zarazio virusom koji mesecima unazad hara planetom, a kako… »

Žarko Laušević ima koronu

Radio 021 01.11.2020
Glumac Žarko Laušević (60) pozitivan je na virus korona. Kako javlja Telegraf, Laušević je 27. oktobra smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Nije poznato gde se Žarko zarazio virusom, a kako se nezvanično saznaje, dobro se… »

Žarko Laušević zaražen korona virusom: Smešten u bolnicu

Večernje novosti 01.11.2020
PROSLAVLjENI domaći glumac Žarko Laušević (60) pozitivan je na korona virus. Kako se saznaje, Laušević je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Nije poznato gde se Žarko zarazio virusom koji mesecima unazad hara… »

Žarko Laušević pozitivan na korona virus

Alo 01.11.2020
Nije životno ugrožen. Proslavljeni domaći glumac (60) pozitivan je na korona virus. Kako saznajemo, je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC . Podsetimo, kako smo ranije objavili, Laušević je 23. oktobra operisan u Glumac je tada… »

Vesti dana »