Žarko Laušević

Žarko Laušević pozitivan na koronavirus

Politika 01.11.2020
Glumac Žarko Laušević (60)pozitivan je na koronavirus, prenose mediji. Kako navodi Telegraf pozivajući se na svoja saznanja, Laušević je 27. oktobra smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Kako se dodaje, glumac se dobro oseća… »

Srdan Golubović pozitivan na koronu: Oglasio se i otkrio gde se nalazi, kao i kako se oseća!

Mondo 01.11.2020
Nakon Lauševića i on oboleo od Covida 19. Nakon Lauševića i on oboleo od Covida 19. Nakon saznanja da je glumac Žarko Laušević pozitivan na korona virus, stiže i vest da je reditelj i scenarista Srdan Golubović takođe oboleo od Covida 19. On se… »

Mediji: Srdan Golubović pozitivan na koronavirus

B92 01.11.2020
Kako prenose mediji, reditelj Srdan Golubović pozitivan je na koronavirus. Naime, mediji prenose da je Golubović dobio pozitivan test, ali da se ipak oseća dobro. Ova vest dolazi samo sat vremena nakon izveštavanja da je i Žarko Laušević takođe… »

Žarko Laušević pozitivan na korona virus, smešten u bolnicu

Telegraf 01.11.2020
Glumac je 27. oktobra smešten na kovid odeljenje KBC Bežanijska kosa. Proslavljeni domaći glumac Žarko Laušević (60) pozitivan je na korona virus. Kako saznajemo, Laušević je 27. oktobra, smešten u bolnicu, na kovid odeljenje KBC Bežanijska… »

Vesna Čipčić i Srdan Golubović pozitivni na koronu

Radio 021 01.11.2020
Poznata glumica Vesna Čipčić pozitivna je na korona virus. Izvor blizak glumici potvrdio je da je ona pozitivna na koronu, kao i da se trenutno dobro oseća, piše "Telegraf". I reditelj Srdan Golubović pozitivan je na korona virus, oseća se dobro i… »

Vesna Čipčić zaražena korona virusom: Otkriveno kako se glumica oseća

Blic 01.11.2020
Poznata glumica Vesna Čipčić pozitivna je na korona virus. Izvor blizak glumici potvrdio je da je Vesna pozitivna na koronu, piše "Telegraf", a navodi se i da se ona trenutno dobro oseća. Inače, osim nje i glumac Žarko Laušević zaražen je… »

Vesna Čipčić obolela od korone: Evo kakvo je glumičino stanje!

Mondo 01.11.2020
Milica Milša, Laušević, Srdan, sad i ona. Milica Milša, Laušević, Srdan, sad i ona. Nakon vesti da su Žarko Laušević i Srdan Golubović pozitivni na korona virus, stiže vest i da je glumiva Vesna Čipčić takođe obolela od Covida 19. Ona se… »

Vesna Čipčić zaražena koronom: Evo kako se glumica oseća

Večernje novosti 01.11.2020
GLUMICA Vesna Čipčić pozitivna je na korona virus. Kako je izvor blizak glumici potvrdio je da je Vesna pozitivna na koronu, a navodi se i da se ona trenutno dobro oseća. Inače, osim nje i glumac Žarko Laušević zaražen je virusom, zbog čega je… »

Eksplodirala korona među javnim ličnostima u Srbiji: "Izjeda me jer ne znam ko me je zarazio"

Telegraf 01.11.2020
Pojedini imaju temperaturu, jaku upalu pluća, dok neki nemaju nijedan simptom. U poslednjih nekoliko dana pojedine poznate ličnosti zarazile su se korona virusom, koji je, kako izgleda, eksplodirao među zvezdama u Srbiji. Vesna Čipčić (66), Milica… »

Glumica Vesna Čipčić zaražena korona virusom! Evo kako se ona oseća!

Kurir 01.11.2020
Glumica Vesna Čipčić pozitivna je na korona virus. Kako je izvor blizak glumici potvrdio je da je Vesna pozitivna na koronu, a navodi se i da se ona trenutno dobro oseća. Inače, osim nje i glumac Žarko Laušević zaražen je virusom, zbog čega je… »

Vesti dana »