Žarko Laušević

"Hodam i suze mi teku!" Petar iz "Kalkanskih krugova" otkrio detalje sa seta i kako je raditi sa Lauševićem

Srbija danas 19.04.2021
"Dozvoljava ti da ga doživiš kao običnog čoveka." Glumac Lazar Nikolić u seriji "Kalkanski krugovi" odlično je odigrao ulogu Petra ili "mačjeg smeha", jednog od najtajanstvenijih stanovnika Zabrana. U poslednjoj epizodi radost njegovog oca, kog… »

Mnogima je teško zamisliti kakav se frajer krije iza lika Petra u "Kalkanskim krugovima"

Telegraf 19.04.2021
- Kad završiš kadar, okreneš se i vidiš da ceo set plače. To je bila neverovatna lepota - rekao je mladi glumac. Glumac Lazar Nikolić sjajno je u seriji " Kalkanski krugovi" odigrao ulogu Petra ili "mačjeg smeha", jednog od najtajanstvenijih… »

"Plakao sam zbog žarka lauševića": Oduševio je sve kao sin Petar u "Kalkanskim krugovima", a sad otkriva detalje sa seta o…

Blic 19.04.2021
Glumac Lazar Nikolić sjajno je u seriji "Kalkanski krugovi" odigrao ulogu Petra ili "mačjeg smeha", jednog od najtajanstvenijih stanovnika Zabrana. U poslednjoj epizodi radost njegovog oca, kog igra Žarko Laušević, kratko je trajala, dok Lazar sada… »

Šta se dešavalo iza kamere serije "kalkanski krugovi": Mlade glumice otkrile - "Bilo je mnogo suza na setu"

Večernje novosti 14.04.2021
EMITOVANJE Kalkanskih krugova, porodične drame prožete elementima misterije, čiji scenario potpisuje Đorđe Milosavljević, a režiju Milan Karadžić, privelo se kraju. Svakog vikenda na RTS i kanalu Superstar TV pratili smo sukob dve porodice… »

Plod incesta iz strašnog Zabrana u "Kalkanskim krugovima" tumači lepi mladi glumac, a evo i koji!

Srbija danas 12.04.2021
Pogledajte kako izgleda misteriozni Mačji smeh! Serija "Kalkanski krugovi" završena je prethodne noći, a ostale su brojne nerešene misterije, kao i uvod za drugu sezonu TV ostvarenja koje je oduševilo Srbiju. Jedna od vodećih i najzagonetnijih… »

“Te zimske večeri izašao je u laganoj zatvorskoj uniformi…”: Priča o Merimi Isaković i Žarku Lauševiću –…

Nedeljnik 09.04.2021
privatna arhiva M.I. Tupčo. Moj divan prijatelj, pa i više: duša koja čedno dodiruje najtananiji deo bića u meni. Bili smo kao porodica, iako krvlju nismo vezani. Za mene Tupčo. Za sav ostali svet Žarko Laušević. Isti daroviti rukopis, gde je… »

Šta je Merima Isaković rekla o Žarku Lauševiću

Nova 08.04.2021
Merima Isaković je u velikoj životnoj ispovesti koju je dala za "Nedeljnik" između ostalog detaljno opisala prirodu odnosa sa kolegom Žarkom Lauševićem. Kako je istakla, njih dvoje su bili veoma bliski, čak toliko da su ih doživljavali kao "dve… »

Pričalo se da su ljubavnici: Merima Isaković o bliskoj vezi sa Lauševićem i razvodu: Evo šta je istina

Blic 08.04.2021
Merima Isaković i Žarko Laušević bili su velike glumačke zvezde svog vremena. Glumili su brata i sestru u popularnoj predstavi "Staklena menažerija", a pratile su ih glasine da su bili i ljubavnici. Glumica je istakla da između nje i "Tupče", kako… »

Laušević i ja ljubavnici? Svi su to mislili: Otkrila da li se zbog Žarka razvela i kako ga je samo ona zvala!

Mondo 08.04.2021
I dalje pamti njihov potresan razgovor u zatvoru. "Da mi nije bilo kolica, ukrala bih ga i odvela na ostrvo" I dalje pamti njihov potresan razgovor u zatvoru. "Da mi nije bilo kolica, ukrala bih ga i odvela na ostrvo" Merima Isaković i Žarko Laušević… »

Žarko Laušević prošao je kroz pakao: Bio je jedan od najpoznatijih glumaca - a onda mu je jedna kobna noć promenila tok…

Večernje novosti 08.04.2021
GLUMAC Žarko Laušević je rođen na Cetinju u Crnoj Gori 1960. godine. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Bio je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde je ostvario neke od najznačajnijih uloga. Na filmu je debitovao… »

Vesti dana »