Žarko Laušević

Odbrana glumačkog entuzijazma

Danas pre 26 dana
Premijera Kornejevih "Iluzijae" treba na kraju znak 19. marta u Narodnom pozorištu u Beogradu Na sceni „Raša Plaović“ Narodnog pozorišta u Beogradu 19. marta premijerno će biti izvedena komedija Pjera Korneja „Iluzijae“ u režiji Nikole… »

Pet na pet – Anja Pavićević: Mornar iz Bara i Partizan leže mi na srcu

Mozzart sport 04.03.2021
Mlada glumica, sportski uzor pronašla je u Nikoli Vučeviću, čoveku koji je svojim radom dospeo u NBA, a iz sveta glume njenu naklonost zaslužili su Žarko Laušević i Mirjana Joković. Film “Ime naroda”, reditelja Darka Bajića, nakon premijere… »

Snimao filmove i dobijao batine: Laušević otkrio ko ga je sve od kolega tukao - "Zbog šamara smo prekinuli snimanje!"

Mondo 03.03.2021
"Dogovorili smo se da mi udri pravi šamar - lupio me je, zujalo mi je u glavi!" "Dogovorili smo se da mi udri pravi šamar - lupio me je, zujalo mi je u glavi!" Žarko Laušević otkrio je da ga je kolega Aleksandar Berček stvarno prebio na snimanju… »

"Zaljulalo mi se u glavi kada mi je Berček udario šamar" Laušević otkrio veliku tajnu sa snimanja filma

Blic 03.03.2021
Žarko Laušević, glumac, otkrio je da ga je kolega Aleksandar Berček stvarno prebio na snimanju filma "Dogodilo se na današnji dan". U ovom ostvarenju Miroslava Lekića snimljenom 1987. godine, Lauš je igrao Bajru, studenta koji živi od raznošenja… »

Žarko Laušević šokirao je javnost, naime glumac je otkrio da mu je Berček lupio šamar od kog mu je odzvanjalo u glavi…

Alo 03.03.2021
On je otkrio detalje nepoznate publici, koje se dešavaju iza kulisa filma. Aleksandar Berček me je stvarno prebio na snimanju filma "Dogodilo se na današnji dan", otkriva Žarko Laušević! U ovom ostvarenju Miroslava Lekića snimljenom 1987. godine… »

Žestok šamar koji je Aleksandar Berček lupio Lauševiću u filmu je pravi: Žarko je otkrio detalje

Telegraf 03.03.2021
Takođe, šamar koji je Bata Živojinović lupio Žarku Lauševiću u filmu "Boj na Kosovu" je takođe pravi. Ako ste gledali film "Desilo se na današnji dan", sigurno se sećate i scene kada Aleksandar Berček u ulozi inspektora lupa šamar Žarku… »

Berček me je prebio na snimanju! Lauševiću kolega lupio takvu šamarčinu da mu je zujalo u glavi, a onda su morali da…

Kurir 03.03.2021
Aleksandar Berček me je stvarno prebio na snimanju filma "Dogodilo se na današnji dan", otkriva Žarko Laušević! U ovom ostvarenju Miroslava Lekića snimljenom 1987. godine, Lauš je igrao Bajru, studenta koji živi od raznošenja mleka. Mladić… »

Stiže serija „Aleksandar od Jugoslavije“, pogledajte trejler

N1 Info 01.03.2021
Više od 130 glumaca učestovalo je u velikom projektu snimanja serije „Aleksandar od Jugoslavije“, reditelja i scenariste Zdravka Šotre, a po istoimenom romanu Vuka Draškovića. Pogledajte prvi trejler za seriju koja će uskoro početi da se… »

Stiže serija “Aleksandar od Jugoslavije“, pogledajte trejler

Nova 01.03.2021
Više od 130 glumaca učestovalo je velikom projektu snimanja serije "Aleksandar od Jugoslavije“, reditelja i scenariste Zdravka Šotre, a po istoimenom romanu Vuka Draškovića. Pogledajte prvi trejler za seriju, koja će uskoro početi da se prikazuje… »

Premijera novog filma Darka Bajića: „Ime naroda“ u subotu od 21 čas na RTS 1

Kurir 26.02.2021
Ne propustite televizijsku premijeru filma „Ime naroda“ u režiji Darka Bajića, a po scenariju Milovana Vitezovića na RTS 1 u subotu 27. februara od 21 čas. „Ime naroda“ je biografsko-istorijska drama o jednoj od ključnih ličnosti Novog Sada… »

Vesti dana »