Žarko Laušević

Kalkanski krugovi o lepri: Guba i danas postoji!

Svet plus pre 14 dana
Serija "Kalkanski krugovi" između ostalog govori i o lepri! Teška zarazna bolest lepra iskorenjena je u Srbiji, ali 2010. godine zavlada je prava panika. Guba i danas postoji!? “Kalkanski krugovi” uspeli su da omađijaju gledaoce i drže ih… »

Glumci s dosijeom! Laušević osuđen zbog dva ubistva, Lečić osumnjičen za silovanje, Jevtić robija...

Kurir pre 13 dana
Glumac Branislav Lečić (66) trenutno se suočava sa optužbama da je pre devet godina silovao mlađu koleginicu Danijelu Štajnfeld (37), a on nije jedini muškarac iz filmske industrije koji se našao na udaru zakona. Na spisku poznatih glumaca koji su… »

"Sestra": Žarka Lauševića bila je omiljena glumica bivše Jugoslavije, doživela je strašnu nesreću i odselila se iz…

Blic pre 19 dana
Merima Isaković glumila sestru popularnog glumca Žark a Lauševića u predstavi "Staklena menažerija" Tenesija Vilijamsa. Glumica je tada važila za jednu od najlepših Jugoslovenki, a ona danas živi na Novom Zelandu i bavi se kliničkom psihologijom… »

Igrala je sestru Žarka Lauševića Obožavali su je u staroj Jugi, doživela je strašnu nesreću i odselila se iz Srbije, evo…

Kurir pre 19 dana
Merima Isaković glumila sestru popularnog glumca Žarka Lauševića u predstavi "Staklena menažerija" Tenesija Vilijamsa. Glumica je tada važila za jednu od najlepših Jugoslovenki, a ona danas živi na Novom Zelandu i bavi se kliničkom psihologijom… »

Žarko Laušević o svom drugom braku: Dolazi otmena, visoka, lepa i kaže ‘razvodim se’

Luftika pre 21 dana
Da pravu ljubav ništa zaustaviti ne može i da nema sile niti pečata koji dvoje u ljubavi može sprečiti dokazano je i u primeru Žarka Lauševića i njegovog drugog braka. On u Americi već 20 godina živi sa suprugom Anitom Laušević. O Žarku… »

Supruga Žarka Lauševića radi u Holivudu i prelepa je

Nova pre 21 dana
Glumca Žarka Lauševića trenutno gledamo u hit seriji "Aleksandar od Jugoslavije", koja se emituje na TV Nova S. Laušević u ovom ostvarenju Zdravka Šotre tumači lik crnogorskog kralja Nikole Petrovića. S obzirom na to da već godinama s porodicom… »

Žarko Laušević doveo suprugu Anitu na snimanje serije u Srbiji, a ovako je pričao o njoj: "Dolazi i reče mi - razvodim se"

Blic pre 21 dana
Jednu od glavnih uloga u novoj domaćoj seriji "Kalkanski krugovi" igra Žarko Laušević, koji je na snimanje serije stigao iz Amerike, gde živi skoro 20 godina. Kako piše "Kurir", društvo tokom tri meseca boravka na snimanju u Srbiji pravila mu je… »

Ovo je žena žarka lauševića: Malo ko zna kako Anita izgleda, a ovako je nekada govorio o njoj! (foto)

Mondo pre 21 dana
Glumac je sa suprugom stigao na snimanje nove serije. Glumac je sa suprugom stigao na snimanje nove serije. U novoj domaćoj seriji "Kalkanski krugovi" jednu od glavnih uloga igra Žarko Laušević, koji je nedavno iz Amerike stigao na snimanje. Kako… »

Žarko Laušević o ljubavi sa drugom ženom: Želeo sam da sačuvam brak, a ona mi je rekla "razvodim se"

Telegraf pre 21 dana
Anita je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu. Glumac Žarko Laušević igra jednu od glavnih uloga u novoj domaćoj seriji "Kalkanski krugovi", a na snimanje serije stigao je iz Amerike, gde živi skoro 20 godina sa suprugom Anitom… »

Žarko Laušević doveo ženu na snimanje: Anita je radila najpopularnije projekte, a ovako je on u knjizi opisao kako se…

Kurir pre 21 dana
Gledaoci Superstar TV kanala i RTS mogu da uživaju svakog vikenda u novoj seriji "Kalkanski krugovi", nastaloj u produkciji "Fajerflaja" i Telekoma Srbija, koja u deset epizoda prati dinamičnu i uzbudljivu istoriju sukoba dve porodice u šumadijskom… »

Vesti dana »